Új S.T.R.I.K.E. billentyűzeteket jelentett be a Mad Cats

A játékosoknak készült, professzionális széria két új taggal is bővül, melyek közül az egyik mechanikus.

Új S.T.R.I.K.E. billentyűzeteket jelentett be a Mad Cats

A Mad Catz profi billentyűzetcsaládjának legújabb két tagja, a S.T.R.I.K.E.2+ és a S.T.R.I.K.E.4+ is a profi játékosok elvárásainak megfelelően készülnek, ez utóbbi, amelyet minőségi mechanikus kapcsolókkal szereltek fel ideális lehet például az esportolók számára. A két klaviatúra tavasztól fog feltűnni a boltok kínálatában és tökéletesen illeszkedik majd a nemrég bejelentett G.L.I.D.E. egérpadok és a R.A.T. egerek alkotta pécés ökoszisztémába. A két készülék közül mindenki pénztárcájának és elvárásainak megfelelően választhat.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A S.T.R.I.K.E.4+ tartós, 50 millió leütésre hitelesített gyors és precíz Cherry mechanikus kapcsolókkal készül NKRO (az összes gomb leütését egyszerre érzékelni képes) billentyűzet, melynek Chameleon RGB vil+ágítását a F.L.U.X. szoftver segítségével tetszés szerint állíthatjuk. Minden egyes gombnak egyedi színbeállítást adhatunk, és 16,8 millió szín és 18 effekt közül választhatunk. Lehetőségünk van a gombok programozására, és a polling rátát is beállíthatjuk.

A S.T.R.I.K.E.2+ elegáns és egyszerű, de úgy készült, hogy mindent kibírjon, amit a profi játékosok el tudnak követni ellene. A letisztult, minimalista külsejű billentyűzet alumíniumból készült erős keretének köszönhetően a legvadabb meccsek során sem hagyja cserben gazdáját.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A S.T.R.I.K.E.2+ egyedi tervezésű, különleges membránja a mechanikus billentyűzete megbízhatóságára és tartósságára hajaz, ugyanakkor a klaviatúra használat közben teljesen halk. A billentyűzet egyszerre 26 leütést képes érzékelni, ezzel szinte minden játékos igényét kielégíti. A fényeket a Chameleon RGB világítás testreszabásával alakíthatjuk kedvünkre.

Selena Chang, a Mad Catz értékesítési igazgatója elmondta, hogy továbbra is elkötelezettek maradnak a pécés játékosok felé, és a jövőben még tovább fogják erősíteni ezt a vonalat, úgyhogy idén még számíthatunk új Mad Catz termékek bejelentésére. H.U.R.R.Á.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap