Új PvE/PvP móddal érkezik a Destiny 2 Forsaken kiegészítője

A DLC-ben friss sztori és raid helyszín is lesz.

Új PvE/PvP móddal érkezik a Destiny 2 Forsaken kiegészítője

A Bungie bejelentette, hogy a Destiny 2 új kiegészítője, a Forsaken, mely egyben a Year 2 kezdetét is jelzi, szeptember 4-én jelenik meg.

A DLC helyszíne a Reef lesz, a Prison of Eldersből megszökött rabok nyomába eredünk. A történet komorabb vonalat követ majd, némi westernekre jellemző bosszúhangulattal. Ennek minden bizonnyal örülni fognak azok, akik szerint tavaly túlságosan Firefly-szerű lett az élmény.

Az új helyszín, a Tangled Shore mellett eljutunk a Dreaming City-be is, melyet szintén endgame tartalomnak szántak, raid formájában. A terület a kék bőrrel rendelkező Awoken frakció otthona, és csodaszépnek ígérkezik.

A következő nagy újdonság a Gambit 4v4 hibrid PvE/PvP mód, melyben két csapat küzd meg az ellenfelekkel, egymástól elkülönített arénákban. Lehetőségünk lesz kapcsolatba lépni a vetélytársakkal, de hátráltathatjuk is őket. A legyőzött ellenfelektől begyűjtött tokenekkel egy Primevalt idézhetünk a szomszédba, sőt, egy játékos meg is támadhatja a másik csapatot, hogy megölje őket, és elvegye a tokenjeiket.

Kilenc új Super gyűjthető össze, illetve megjelenik az íj + nyíl kombó, mint fegyvertípus. A kiegészítő lehetőséget ad majd arra is, hogy úgy állítsuk össze arzenálunkat, ahogy akarjuk: a slotokba bármilyen fegyvert tehetünk, tetszőleges kombinációban.

A Forsaken negyven dollárba kerül majd, hetvenért a három részből álló éves bérletet is megkapjuk. Az első rész, a Black Armor télen, a második Joker’s Wild 2019 tavaszán, míg a Penumbra a következő nyáron várható. A digitális deluxe verzió nyolcvan dollárért lehet a miénk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward