Új PSP és PlayStation 3 változat a láthatáron

Néhány nappal ezelőtt a Leipzig Game gyűlésen a Sony bejelentette az új továbbfejlesztett PSP-t, a PSP-3000-et, amelyet október környékén készül piacra dobni 199,99 dolláros áron. A PSP-3000-ben fejlettebb LCD kijelző lesz, aminek feleakkora lesz a válaszideje, jobb a kontraszt aránya és kap egy bevonatot ami kevésbé veri vissza a fényt.

Új PSP és PlayStation 3 változat a láthatáron

Néhány nappal ezelőtt a Leipzig Game gyűlésen a Sony bejelentette az új továbbfejlesztett PSP-t, a PSP-3000-et, amelyet október környékén készül piacra dobni 199,99 dolláros áron. A PSP-3000-ben fejlettebb LCD kijelző lesz, aminek feleakkora lesz a válaszideje, jobb a kontraszt aránya és kap egy bevonatot ami kevésbé veri vissza a fényt. A Famitsu.com-on láthatunk képeket is az új LCD-ről. A PSP-3000-be beépített mikrofon is lesz, ami lehetővé teszi, hogy Skype telefonként is használjuk, illetve megújul a PS gomb is rajta.

Hivatalos PR infók és specifikáció itt található: link.

Az új PSP mellett a Sony bemutatott egy limitált szériás Playstation 3 SKU-t is, amihez a nagyobb HDD mellett (160GB) jár két játék: egy dobozos Uncharted:Drake’s Fortune és egy PAIN kupon (a játék a PS store-ról tölthető le) és végül, de nem utolsó sorban egy DualShock 3 vezeték nélküli kontroller. A nagyobb HDD igen jól jöhet, tekintve, hogy a PS hálózatról már filmeket is lehet tölteni és hamarosan olyan régóta várt játékok is megjelennek, mint a Ratchet and Clank: Quest for Booty és a SOCOM: Navy Seals.

A Limitált szériás PS3 november környékén kerül majd a boltokba 499,99 dolláros áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward