Új PlayStation 3 kiszerelés és vörös PSP

Az évente megrendezésre kerülő rendezvényén, a Destination PlayStation-ön a Sony bejelentette új hardvereit tavaszra és nyárra.

Új PlayStation 3 kiszerelés és vörös PSP

Az évente megrendezésre kerülő rendezvényén, a Destination PlayStation-ön a Sony bejelentette új hardvereit tavaszra és nyárra.

A Japánon kívüli országok eddig még nem kaparinthatták meg az új DualSchock 3 vezérlőt, ami visszahozza a PlayStation3-on eddig még ismeretlen vibrációs hatást. Az Észak-amerikai boltokban április 15-én várható a kontroller 55 dolláros áron. Jelenleg Japánban fekete és fehér színben kapható a DualShock, azonban nem tudni, hogy Észak-Amerikában kezdettől fogva mindkét színben elérhető lesz-e a kontroller. A játék mellé csomagolják a Gran Turismo 5 Prologue-t, ami teljes mértékben támogatja a vibrációs kontrollert.

Eddig úgy értesültünk különböző forrásokból, hogy a 80 GB-os PlayStation 3 gyártását be fogják szüntetni, azonban úgy látszik a Sony-nak még vannak tervei a 80 gigás konzollal. A vállalat egy új csomagot kíván létrehozni, ami a 80 GB-os PS3-ból, DualShock 3 kontrollerből és Metal Gear Solid 4 játékból áll. Ez a kiszerelés 2008 második negyedévében várható 499 dolláros áron.

Az utolsó bejelentés pedig a népszerű Sony kézikonzollal, a PSP-ről szól. A vállalat júniusban egy különleges, vörös színű PSP-modellt fog kiadni, ami mellé csomagolják a God of War: Chains of Olympus játékot, a Superbad - avagy miért ciki a szex? filmet UMD-lemezen, és a Syphon Filter: Combat Ops letöltésére feljogosító utalványt. Ez utóbbit az internetes PlayStation Store-ról lehet díjmentesen letölteni. Ahogy a fehér PSP-n Darth Vader arcképét láthattuk, addig a vörös PSP-n Kratos, a God of War főszereplője tetszeleg. A játék önmagában március 4-én kerül kiadásra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward