Új okostelefon bemutatójára készül a Sony még októberben

Egyelőre teljesen titok, hogy milyen eszközzel készül a cég, de elképzelhető, hogy ez nekünk már nem is lesz különösebben releváns.

Új okostelefon bemutatójára készül a Sony még októberben

A Sony mobilos részlege továbbra is mélyrepülésben van. Hiába voltak jelei annak, hogy fordulhat a kocka, nagyon úgy fest, hogy a japánok sem igazán akarják már ezt különösebben erőltetni. Minden évben jönnek új mobilok, de egyre kevesebb a termék, és szűkülnek az elért piacok is.

Most arról van lehetőségünk beszámolni, hogy október 26-án fog a Sony egy újdonsággal előrukkolni. Ennyit tudhattunk meg hivatalosan az érkező fejlesztéssel kapcsolatosan, hogy az Xperia termékvonalat fogja erősíteni, ebből gondolható az, hogy okostelefonról lesz szó. Legfeljebb tablet jöhetne még Xperia néven, de erre nagyon kevés esély van.

Galéria megnyitása

A nagy gyártók esetében mindig előre lehet azt tudni, hogy minek a bejelentésére készülnek, mert az információk kiszivárognak. A Sony viszont a jelek szerint már kellően messzire esett a fókuszból ahhoz, hogy gond nélkül titokban tudja tartani az érkező terméké. Nem igazán lehet arról hallani, hogy vajon milyen készülék leleplezésére készül a vállalat.

Sajnos arra is jó esély van, hogy nem nemzetközi piacra szánt szerkezet fog a figyelem középpontjába kerülni. A bemutatót beharangozó képen kettő órát emelt ki a Sony a pontos idő előre jelzésére, az egyik a sűrűn megadott EDT (Eastern Daylight Time) a másik viszont a JST (Japan Standard Time), vagyis a japán időzóna, és ehhez lesz ideálisabban igazítva a rendezvény. Japánban délben kerül sor a bemutatóra, ami hazánkban hajnali 5 órának felel meg.

Galéria megnyitása

Arra nem sok esély van, hogy jöjjön a Mark IV széria a számozott Xperia modellekből, az ugyanis túlzottan korai lenne. A Mark III termékvonalon jöhet inkább egy olyan fejlesztés, ami az Xperia 5 vagy az Xperia 10-ből származtatható. Az Xperia 10 III már kapott egy Lite modellváltozatot, és valamilyen hasonló megoldásról lehet majd szó most is.

Bíznánk abban, hogy a Sony egy valóban ütőképes eszközzel fog előrukkolni, de sajnos arra nagyon kicsit az esély, hogy minden szempontból jól pozícionált eszköz szülessen. A rendezvényt a Sony Xperia hivatalos csatornáján lehet majd figyelemmel követni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap