Shop menü

ÚJ MEGFIZETHETŐ DRÓN JÖN A DJI-TÓL

A DJI Mini sorozatának következő tagjáról van szó, ami hamarosan hivatalosan is befuthat.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Új megfizethető drón jön a DJI-tól

Kiszivárgott, hogy a DJI egy újabb drónon dolgozik, ami olcsóbb és elérhetőbb lesz a tömegek számára is, miközben könnyebben lehet majd vezetni, és be fog férni a lazábban szabályozott drónok osztályába is. A DJI Mini sorozatának következő tagjáról van szó, ami hamarosan hivatalosan is befuthat.

A DJI jóformán már minden létező felhasználói igény kielégítésére biztosít valamilyen drónt. A vállalat kifejezetten sokat ad el a Mini termékcsalád tagjaiból, ezek ugyanis olyan eszközök, amik kifejezetten alacsony tömegűek. 250 gramm marad a súlya a szerkezetnek, ennek köszönhetően nem kell hozzá annyi engedély, bár az, hogy egy-egy országban milyen szabályozás van érvényben, az rendkívül változó. Most a Mini 3 modell érkezéséről beszélhetünk, ennek kapcsán látott napvilágot több fontos információ és kép is.

Galéria megnyitása

Láthatjuk, hogyan néz majd ki a Mini 3 modell, ami a májusban bejelentett Mini 3 Pro alá fog besorolni a kínálatban. Mivel a Mini 3 Pro drón 830 euróba kerül az egyszerűbb RC-N1 távirányítóval, 740 euró pedig magában, a Mini 3-at 500 euró környékére várják a szaklapok. Már a Mini 2 is remek videós lehetőségeket nyújtott a hobbiszinten drónozoknak, a Mini 3 pedig előreláthatólag még jobb kamerát fog kapni.

Galéria megnyitása

4K Ultra HD felbontásban és HDR-ben videózhat a Mini 3, és lesz benne olyan funkció, hogy a TikTokkal kompatibilis, álló képsorokat rögzítsen. Tovább tudják majd reptetni az újdonságot a felhasználók, akár már 38 percig is a levegőben maradhat a Mini 3, szemben a Mini 2-vel, amiben 31 percet követően biztosan akkumulátor kellett cserélni. Mint minden DJI drónt, a harmadik Minit is érdemes lesz egyébként a Fly More csomagban megvásárolni, ahol több akkut kapnak a vevők. 57,6 km/h-s sebességre lehet képes a szerkezet.

Galéria megnyitása

Egyszerűsödik a masina kezelése, de nem tud majd annyira vigyázni magára, mint a Mini 3 Pro. Kevesebb lesz a szenzor a fedélzeten, ami a környezeti akadályok figyelésére szolgál. A felszállási pontról 10 kilométerig távolodhat majd el a Mini 3, ami valamelyes elmarad a Mini 3 Pro 12 km-es hatótávolságától. Menet közben a szeles időjárást képes lesz többnyire magától ellensúlyozni, megkönnyítve ezzel a pilóták dolgát.

Galéria megnyitása

A drónok szabályozása évről évre egyre szigorúbb, de ettől függetlenül a kereslet növekedik, a DJI pedig a Mini 3 révén remek lehetőséget ad majd azok számára, akik bele akarnak kóstolni ebbe a világba. Még az ünnepi időszakban megjelenhet az újdonság a boltok polcain.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére