Új Mass Effect regény jön

A negyedik Mass Effect regény még idén landol a külföldi boltok polcain, a magyar kiadásra valószínűleg még várni kell egy darabig. Azoknak, akik szeretik a Mass Effect játékokat, de még csak most hallottak először a regényekről, ajánljuk figyelmébe az ipon könyvesboltot, ahol megvásárolhatják az első könyvet, a 'Felismerés'-t.

Új Mass Effect regény jön

A negyedik Mass Effect regény még idén landol a külföldi boltok polcain, a magyar kiadásra valószínűleg még várni kell egy darabig. Azoknak, akik szeretik a Mass Effect játékokat, de még csak most hallottak először a regényekről, ajánljuk figyelmébe az iPon könyvesboltot, ahol megtalálhatják az első könyvet, a 'Felismerés'-t.

Akik viszont már beszerezték angolul az eddig megjelent olvasmányokat, azoknak eláruljuk, hogy a Mass Effect: Deception a második kötetben megismert Gillian Grayson sztoriját folytatja tovább. A kötet szerzője William C. Dietz, aki már számos játékuniverzumban elmerült (Resistance, Hitman, StarCraft és Halo).

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy hozzákapcsolják-e a könyv eseményeit a Mass Effect 3-hoz, mindössze annyi biztos, hogy nagyjából 1 idősávban érkeznek, a negyedik negyedévben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward