Új játék készül a Ghostbusters alapján

Az Activision igyekszik meglovagolni a hamarosan érkező új Szellemirtók-film körüli hájpot.

Új játék készül a Ghostbusters alapján

Július 15-én várható az új Ghostbusters-film megjelenése, ami az eddigi előzetesek alapján meglehetősen katasztrofálisnak tűnik. Szerencsére azonban az Activision által most bejelentett játék nem erre épül, de nem is a Dan Aykroyd-féle régi filmre, hanem valahol a kettő között veszi kezdetét.

Maga a játék egy felülnézetes akciójátékként készül, a célunk pedig természetesen az, hogy elkapjuk és semlegesítsük a várost kísértő csúnya szellemeket. Főszereplőink újonc szellemirtók, akiket korábban egyik filmben sem láthattunk (és az újban sem fogunk). Összesen négyen vannak, eltérő képességekkel és játékstílussal, így remélhetőleg mindenki megtalálja azt, amelyik neki tetszik. Ez egyben azt is jelenti, hogy lehetőség van négyfős kooperatívra is. Szellemirtóink a kalandok során fejlődhetnek és új felszereléseket szerezhetnek.

Az Activision ezen kívül egy mobilos Ghostbusters-játékot is készít Slime City néven, ami Androidra, iOS-re és az Amazon Appstore-ra fog megjelenni. Mindkét anyag a filmmel egy időben jön július 15-én, ám a kiadó egyikről sem árulta el egyelőre, hogy ki fejleszti.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward