Új Jagex MMO: Stellar Dawn

A RuneScape-ért felelős Jagex lerántotta a leplet a lelőtt MechScape projekt után maradt űrt betöltő új online játékáról, a Steallar Downról. Az új sci-fi szerepjáték zárt bétájára már most jelentkezhettek a hivatalos honlapon, a teljes játék 2011-re esedékes.

Új Jagex MMO: Stellar Dawn

A RuneScape-ért felelős Jagex lerántotta a leplet a lelőtt MechScape projekt után maradt űrt betöltő új online játékáról, a Stellar Dawnról. Az új sci-fi szerepjáték zárt bétájára már most jelentkezhettek a hivatalos honlapon, a teljes játék 2011-re esedékes.

A Stellar Dawnban űrhajóval utazgathattok számos felfedezésre váró világ között. A játék a RuneScape üzleti modelljének mintájára működik majd, így a világ jelentős része ingyenesen is elérhető lesz, míg a többi zónáért már fizetni kell, de a mikrotranzakciós rendszer egyéb részleteiről még nincs információ.

Az új sci-fi játék szintén a Jagex browser-bázisú játékmotorját használja, így várhatóan fut majd PC-n és Mac-en is. A Stellar Dawn a cég jelenlegi legnagyratörőbb projektje, de hát így volt ez a MechScappel is. Screenshotok egyelőre nincsenek róla, elégedjetek meg néhány arttal (a többit a hivatalos honlap 'Images' menüpontja alatt találjátok).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward