Új információk érkeztek az összehajtható Moto Razrről

Kezd körvonalazódni, hogy milyen lehet az összehajtható kijelző penge Motorola.

Új információk érkeztek az összehajtható Moto Razrről

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Motorola szakemberei a színfalak mögött már tényleg azon dolgoznak, hogy egy olyan összehajtható okostelefont mutassanak be, ami a kiemelkedő népszerűségnek örvendő Razr széria mintájára fog elkészülni. Korábban szabadalmi rajzokon jelent meg a szerkezet, most pedig a specifikációjával kapcsolatos adatok láttak napvilágot.

Az új generációs Razr a várakozások szerint egy kagylós kialakítású okostelefon lesz, aminek a belsejét egyetlen összefüggő, flexibilis megjelenítő fogja uralni. Ez a szerkezet zárt állapotában egészen kicsi lehet, és a kinyitását követően lesz akkora, mint a mai mobilok. Állítólag egy 6,2 hüvelykes átlójú, hajtogatható megjelenítő kerül majd bele, ami 2142 x 876 képpontos felbontással dolgozhat. Ez utóbbiból kiindulva még a mostani készülékeknél is jóval szélesebb lesz a képaránya, de igazából annyiban ez nem meglepő, hogy már a szabadalmi ábrák is ezt tükrözték. A friss pletykák abban is egybevágnak a korábbi szabadalmakkal, hogy lesz egy külső, lényegesen kisebb kijelző, ami az aktuális adatok szerint 800 x 600 képpontos felbontású lehet majd. Ezen valószínűleg megoldható lesz sok egyszerűbb művelet, minden bizonnyal olvashatóak majd rajta az érdesítések és a gyorsbeállításhoz is hozzáférést biztosíthat.

Galéria megnyitása

Érdekes módon az a hír járja, hogy a Motorola Razr nem csúcsmobilokba tervezett hardveres alapot fog kapni, hanem „csak” a Snapdragon 710 mobilplatform jelenhet meg benne. A Snapdragon 710 fejlesztésekor az volt a Qualcomm célja, hogy elérhető, de mégis prémium lehetőségekkel szolgáló lapkát alkosson, szóval adott itt például már az AI Engine támogatás is. És az információk alapján érkezni fog a szerkezetből 4/64 GB-os kivitel, valamint egy olyan modell, amelynél már 6 GB-nyi rendszermemóriával lehet számolni 128 gigás adattároló mellett. A pletykák szerint a készülék egyébként Voyager kódnév alatt fut, és arany, fekete, valamint fehér színben lehet rá számítani. A termékbe egy szerény, 2730 milliamperes akkumulátor kerülhet majd, hogy ezzel spóroljon a tömegen a vállalat, és kecsesebb dizájnt tudjon alkotni.

Galéria megnyitása
Egy független dizájner látványterve a szabadalmak alapján.

A visszafogottabb rendszerchip alapján arra lehet számítani, hogy ez a masina az árazását tekintve talán alá fog licitálni az eddig bejelentett Galaxy Foldnak és a Huawei Mate X-nek – meg esetleg még a Royole FlexPainak is. Ezt nem érdemes kijelenteni, hogy olcsó összehajtható okostelefonról beszélhetünk majd, de talán közelebb áll majd az 1000 dollárhoz, mint a 2000-hez. Korábban a The Wall Street Journal egyébként arról számolt be, hogy a Motorola összehajtható okostelefonja 1500 dollárnál olcsóbb lesz, ami nagyjából egybevág a mostani híresztelésekkel.

Galéria megnyitása

Arról nem szólt a fáma, hogy mikor mutatkozhat be a fejlesztés alatt álló szerkezet, de állítólag a Verizon kínálatában ütheti fel a fejét. És a fent látható logót fogja megkapni, amit a friss termékkel együtt leleplezhet le a Motorola.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap