Új információk a Riot Games Project A lövöldéjéről

Talán mégse az Overwatch-ra fog hasonlítani a játék?

Új információk a Riot Games Project A lövöldéjéről

A 10. évforduló alkalmával a Riot Games egy raklapnyi új játékot mutatott be számunkra, ebből a Legends of Runeterra már meg is jelent és a TFT mobil tesztek is megkezdődtek. Van viszont bőven nyitott kérdés a legújabb FPS játékukkal kapcsolatban, ami egyelőre a Project A névre hallgat és vizuális megjelenésre eléggé az Overwatch-ra hajaz.

A fent található rövid videón kívül eddig nem sokat tudhattunk a játékról, viszont HenryG CS:GO kommentátornak és egykori professzionális játékosnak a Riot Games EU-s részlegénél volt lehetősége kipróbálni a készülő FPS-t és szerencsére meg is oszthat az élményeiből pár gondolatot.

Elmondása szerint a játék egy körökre osztott 5v5 felállású taktikai shooter, ami pályadizájn és játékmenet tekintetében nagyon hajaz a CS:GO-ra, viszont hősképességeket használ, hasonlóan az Apex Legendshez és az Overwatchoz.

A és B bombalerakó hely található és félidőnél a CS:GO-hoz hasonlóan a támadó és védő szerepek felcserélődnek. Szerinte a képességek hasonló szerepet töltenek be, mint a Counter-Strike játékok elején az eszközök vásárlása, sőt, a képességeket meg kell vásárolni a körök elején.

A tapasztalatai szerint a játékmenet és a fegyvermechanika remekül működik, a fegyverek szórása is teljesen jó.

A CS:GO-hoz hasonló gazdasági rendszernek hála itt is választhatsz, hogy a tűzerőre vagy a képességekre helyezed inkább a hangsúlyt a vásárlásnál.

Szerinte nagyon jól lehet játszani anélkül, hogy a képességekre támaszkodnál és minden fegyverhez hozzáférhetnek a játékosok, a CS:GO játékosoknak tehát nem lesz nehéz megszokni. Általánosságban elmondható, hogy a fejlövések halálosnak számítanak, de ez nem minden esetben igaz.

Ami neki a legjobban tetszett és nagyon izgalmasnak találta, az a pályadizájn. Mindegyik gyönyörűen volt elkészítve és a CS-hez hasonló folyósok és spotokkal volt tele.

A későbbiekben is lesz lehetősége tartalmat készíteni a játékról és még több információt megoszthat majd róla. Szerinte ez a játék egy hatalmas FPS játék lehet idővel és jelenleg nagyon jó kezekben van.

Konkrétan megjegyzi, hogy ez a legjobb játék, amivel a CS:GO óta játszott.

HenryG tehát nagyon elégedett volt a látottakkal, de hozzá kell tenni, hogy nem véletlenül hasonlította a címet a leginkább a Counter Strike-hoz, hiszen a közösségéhez is az van a legközelebb. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a játék inkább a Valve CS:GO-jának lesz így látatlanban konkurenciája, mintsem a Blizzard Overwatch-ának, de mivel a fejlesztés elején tartanak, sok minden változhat még idővel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap