Új In Win számítógépház, automatikusan nyíló tetőlappal

A 915-ös modell elegáns dizájnnal és remek bővíthetőséggel érkezik, de az RGB LED alapú világítás sem hiányzik róla, sőt, különleges megoldásokkal is találkozhatunk rajta.

Új In Win számítógépház, automatikusan nyíló tetőlappal

A különleges számítógépházairól ismert In Win ismét egy rendhagyó termékkel rukkolt elő, amely elegáns formavilágával, remek bővíthetőségével és egyedi megoldásaival próbálja meghódítani a piacot. A 915-ös számítógépház eloxált alumínium panelekkel érkezik és nem csak feketében, de akár fehérben is elérhető lesz. Bal oldallapján és automatikusan kiemelkedő tetőlapján egy-egy 3 milliméter vastag edzett üveglapot láthatunk – a kiemelkedő tetőlap egyébként a szellőzés hatásfokának emelésében segít, zárt állapotban pedig a portól védi a rendszert.

Az előlap szintén nem túl szokványos, hiszen ívelt dizájnnal rendelkezik, felső éle mentén pedig RGB LED alapú világítás is helyet kapott. Az előlapi portok ezúttal az íves előlap tetejére kerültek: ezek között nem csak a szokásos audió csatlakozókat, hanem két USB 3.0 Tpye-A és egy USB 3.1 Gen2 Type-C portot is találunk. A sort egy dedikált gomb zárja, ami a világítás effektjei közötti váltást segíti. Az RGB LED alapú világító rendszert egyébként igény esetén akár alaplaphoz is csatlakoztathatjuk – igaz, a gyártó csak ASUS Aura Sync kompatibilitásról tesz említést.

Galéria megnyitása

Az In Win 915 belseje a manapság oly népszerű kétkamrás dizájnt alkalmazza, vagyis a tápegységet és az adattárolókat egy külön kamra fogadja, az alaplaptól és a bővítőkártyáktól elzárt térben – de azért az alaplap oldalán is van hely néhány 2,5 hüvelykes meghajtó számára. A szerelőablakkal és kábelmenedzsmentet segítő kivágásokkal egyaránt rendelkező alaplaptálcán akár E-ATX formátumú alaplap is elfér, PCI bővítőhelyekből pedig összesen 10 jár: nyolcat vízszintesen, kettőt pedig függőlegesen helyeztek el. Utóbbi kettővel a videokártya 90 fokban elforgatható, így ventilátorai működés közben is megcsodálhatóak az edzett üveg oldalablakon keresztül. Ehhez persze külön megvásárolható riser kártyára is szükség lesz. A ház belsejében maximum 410 milliméter hosszú bővítőkártya és maximum 164 milliméter magas processzorhűtő fér el.

Galéria megnyitása

Az adattárolókat a másik kamrában négy darab 3,5/2,5 hüvelykes bővítőhely várja, az alaplap felőli oldalon pedig további 5 darab 2,5 hüvelykes meghajtó számára van hely. Amennyiben szükséges, a ventilátor bővítőhelyek egy részét is átalakíthatjuk 2,5 hüvelykes bővítőhellyé, így további 4 meghajtó számára nyerhetünk helyet. Ez azt jelenti, hogy 2,5 hüvelykes meghajtóból maximum 13 fér el a házban. A tápegység 250 milliméternyi hellyel gazdálkodhat, de ha a HDD kereteket kiszereljük, 320 milliméterre növekszik a tér. Kábelmenedzsment céljára nagyjából 50 milliméternyi hely van az alaplaptálca mögött.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A szellőzésről három-három darab 120/140 milliméteres előlapi és tetőlapi ventilátor, egy hátlapi 120 milliméteres légkeverő, valamint két 120/140 milliméteres légkeverő gondoskodhat, utóbbi kettő a ház alján. Természetesen hőleadó radiátorok alkalmazására is van mód: az előlapon és a tetőlapon maximum 360 milliméteres, a hátoldalon maximum 120 milliméteres, a ház alján pedig maximum 280 milliméteres példány számára van hely.

Az In Win új számítógépháza 595 milliméter magas, 230 milliméter széles és 645 milliméter hosszú, üres tömege pedig 16,4 kilogramm. Az újdonság rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára pedig 500 dollár körül helyezkedik majd el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap