Új fantasy RTS készül: Kings and Castles

A stratégiai játék specialista Gas Powered Games és Chris Taylor bejelentette a következő nagy projektjét, a Kings and Castles című fantasy környezetben játszódó új valós idejű stratégiai játékát PC-re és következő generációs konzolokra.

Új fantasy RTS készül: Kings and Castles

A stratégiai játék specialista Gas Powered Games és Chris Taylor bejelentette a következő nagy projektjét, a Kings and Castles című fantasy környezetben játszódó új, valós idejű stratégiai játékát PC-re és az aktuális konzolokra.

A játékosok az egymással versengő három király egyikét fogják megszemélyesíteni, a cél pedig mi is lehetne más, mint a gyönyörű új fantáziavilág fölötti uralom. A fejlesztés menete szorosan nyomon követhető lesz Facebookon és Twitteren (a stúdió feje Chris Taylor, vagyis DeathBot9) vagy a fejlesztő honlapján, de a legfontosabb dolgokról természetesen mi is beszámolunk majd.

"Egy hatalmas kalandra szeretnénk elvinni a rajongóinkat" - nyilatkozta Taylor. "Betekinthetnek a színfalak mögé, végignézhetik, ahogy életre keltjük a játékot, a kezdetektől a befejezésig..."

A cél nem kevesebb, mint a valaha volt legnagyobb fantasy RTS játék életre hívása, emberünk nagyjából ezt ecseteli az első kivételesen idétlenre (de azért elég viccesre) sikerült videóblogjában, amit még nagyon sok fog követni. A Kings and Castles a Gas Powered Games meglévő technológiai platformját fogja alkalmazni, amint a Supreme Commander 1 és 2 is tett (utóbbi március 19-én fog megjelenni). Kiadót még egyelőre nem jelöltek meg, de erre még van idejük...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward