Új eszközökről árulkodik az SGS10 kernelkódja

Új eszközökről árulkodik az SGS10 kernelkódja

A Samsung Exynos rendszerchippel szerelt Galaxy S10 termékcsalád kerneljének a forráskódját meglehetősen alapos elemzésnek vetette alá az XDA-Developers, és nem járt eredménytelenül a lap. A Samsungnál már többször is lehetett új készülékek érkezésére következtetni a különböző forráskódokban megbúvó információkból, szóval az illetékesek már sejthették, hogy mit kell keresniük.

Az XDA-Developers kiszúrta, hogy a Galaxy Note10 érkezni fog olyan változatban, ami már 5G hálózati támogatással is szolgál, és egy újabb összehajtható készülék nyomaira is rábukkant. A kernelben kódneveken szerepelnek a szerkezetek, ami egy kicsit megnehezíti a mobilok kiszúrását, de például azt már korábbról tudni lehetett, hogy a Galaxy S10 a Beyond kódnéven fut a Samsung berkeiben, míg a Galaxy Note10 a DaVinci névre hallgat. A mostani forráskódban pedig már felbukkant egy „DaVinci5G” bejegyzés, ami egyértelműen előre vetíti az 5G támogatás meglétét.

Galéria megnyitása

Azt pillanatnyilag még nem lehet megmondani, hogy az új Galaxy Note esetében miként lesz megoldva az 5G támogatás, a Galaxy S10-ből az 5G-s variáns jelentős módosítások után érkezik majd. A Galaxy Note10 kapcsán egyébként az a hír járja, hogy 6,66 hüvelykes megjelenítőt fog kapni, és a hátán már egy négykamerás modul jelenik majd meg. Ha a Samsung tartja magát a korábbi szokásaihoz, akkor az új generációs Galaxy Note valamikor augusztusban kerülhet terítékre.

Galéria megnyitása

A másik érdekes bejegyzés a „Luge” kódnevű eszközt fedi fel, ami egy olyan összehajtható szerkezet, mely jelenleg még prototípus stádiumban van. Hogy honnan lehet azt tudni, hogy ez nem a Galaxy Foldot takarja? Nos, a Samsung mostanra bemutatott összehajtható terméke a „Winner” kódnévre hallgat. A „Luge” valószínűleg az egyike azoknak a konstrukcióknak, amikről néhány nappal korábban számolhattunk be. A belső információk szerint a Samsung dolgozik egy olyan okostelefon, ami kagylós formában lesz összehajtható, és egy másikon, ami pedig a Mate X mintáját követve kívülre kerülő kijelzőt fog kapni. A korábbi információk szerint a kagylós dizájn fog előbb elkészülni, így valószínűsíthető, hogy ez hallgat a „Luge” kódnévre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap