Új és frissített számítógépházak a Cooler Mastertől

A gyártó nagyon sok termékkel jelentkezett a CES 2018 idején, így bőven van miről beszámolni.

Új és frissített számítógépházak a Cooler Mastertől

A Cooler Master rengeteg új és frissített számítógépházról rántotta le a leplet a CES 2018 idején

A Cooler Master MasterBox Q sorozata két új számítógépházzal, a Q300P és a Q300L modellel indul hódító útjára. Az újdonságok mindketten kompaktak, könnyűek és nagyon könnyen hordozhatóak, hűtés és bővíthetőség terén azonban mégsem kényszerítenek minket vállalhatatlan kompromisszumokra. A Q300P négy darab leszerelhető fogantyúval, valamint DarkMirror fantázianévre keresztelt tető- és előlappal, illetve ablakos oldallappal érkezik, az oldalt elhelyezett portokat pedig 3-3 pozícióban lehet elhelyezni a ház jobb és bal oldalán, ahogy az a lenti fotón is látható. Az előlap mögé két darab RGB LED alapú világítással ellátott ventilátor került, amelyek a kívánt színárnyalattal tölthetik be a teljes belső teret.

Galéria megnyitása
Balra a Q300P, jobbra a Q300L látható

Galéria megnyitásaGaléria megnyitása

Így kell elképzelni az oldalanként 3-3 pozíciót a portoknál

A másik újdonság, a picivel egyszerűbb kivitelben érkező, de egy tetőlapi fogantyúval azért rendelkező Q300L modell, amelynél szintén lehetőség van az oldalsó portok 3-3 pozícióban történő elforgatására. Ez a ház speciális dizájnnal ellátott mágneses porszűrőket kapott, amelyek különleges megjelenést kölcsönöznek neki. Tavaly júniusban, a Computex alkalmával egy Q300T jelölésű házat is bemutatott a gyártó, ami elég extrém dizájnnal rendelkezett, de ez még mindig nem jelent meg sem kereskedelmi forgalomban, sem a gyártó hivatalos weboldalán. A Q300P modell egyébként 69,99 dollárba, míg az egyszerűbb Q300L 39,99 dollárba kerül majd.

Galéria megnyitása
H500p Mesh White

Érkeznek a MasterCase H500M és H500P Mesh White modellek, amelyek a dolgok jelenlegi állása szerint ugyanazokra az alapokra támaszkodnak, mint a már jól ismert H500P. Mindkét új számítógépház remek szellőzéssel rendelkezik, hála az előlap mögött elhelyezett 200 milliméteres átmérőjű ventilátor-párosnak.

Galéria megnyitása
H500M

A belső tér természetesen kiválóan variálható lesz, így a házat könnyű lesz az igényekre szabni. A MasterCase H500M esetében extra, hogy ez a modell elérhető lesz szellőzőrácsos előlappal, valamint szellőzőrácsot és üveget kombináló kivitelben is.

A MasterCase sorozatot erősítő MC500M és MC500Mt modellek esetében néhány apróbb, de fontos változtatást eszközölt a gyártó a közösségi visszajelzések alapján. Ezek közé tartozik, hogy optimalizálták az előlapi portok környékének elrendezését, valamint kábelmenedzsment terén is végeztek némi átalakítást, így bővültek a kábelrendezéssel kapcsolatos lehetőségek – kábeltakaró segíti a letisztult beltér kialakítását. Az említett két házba került egy RGB LED világítással rendelkező „Partition Plate”, ami a tápegység bővítőhelye feletti területen kaphat helyet, így a ház belseje színes fényben tündökölhet – ha még nincs benne RGB LED világítással ellátott hardver. Ez a kiegészítő egyébként külön is megvásárolható lesz, így a régebbi MasterCase MC modellek tulajdonosai is beszerezhetik ha akarják.

Galéria megnyitása
MC500M

Minden MasterCase MC modell esetében tartozékká válik a 360 milliméteres előlapi hőleadó radiátor beszerelését segítő keret, az edzett üveg oldallap pedig szürke színezéssel érkezik és a letisztult előlapi port tömb is minden esetben a kínálat részét képezi. Az említett frissítésekkel érkező modellek pedig még olcsóbbak is lesznek, ahogy az az alábbi felsorolásból is kiderül.

•MasterCase MC500: 29 900 HUF

•MasterCase MC500P: 42 990 HUF

•MasterCase MC500M: 56 790 HUF

•MasterCase MC500Mt: 66 890 HUF

A MasterBox MB500-as és TD500L típusjelzéssel ellátott újdonságok normál méretben, ATX formátumú alaplapok támogatásával érkeznek. Ezek a termékek főként tágas, jól variálható belső tereikkel, valamint kiváló szellőzésükkel próbálnak majd kiemelkedőt nyújtani.

Galéria megnyitásaGaléria megnyitása

MB500

A MasterBox MB500-as modell félig szellőzős előlappal rendelkezik, így a két előlapi 120 milliméteres ventilátorral és hátlapon elhelyezett, ugyancsak 120 milliméteres, de már RGB LED világítással is ellátott légkeverővel jó szellőzést biztosíthat a benne lapuló hardvernek. A kétkamrás dizájnnal érkező ház belsejében elég hely van egy 360 milliméteres radiátor számára, a bővítőkártyákat azonban már 400 milliméternyi, a processzorhűtőt 160 milliméternyi, a tápegységet pedig 180 milliméternyi hely várja. Az oldallap 4 milliméter vastag edzett üvegből készült, amelyen keresztül bármikor megcsodálható a hardver. Az MB500 ára 69,99 dollár lesz.

Galéria megnyitása
TD500L

A MasterBox TD500L különleges dizájnnal rendelkező előlapi paneljének köszönhetően igazán vonzza a tekintetet, de oldallapja sem mindennapi, hiszen egyedi formavilággal büszkélkedhet, ami különböző szögekből nézve különböző fényjátékkal ajándékozza meg a nézőt, oldalról nézve azonban tiszta betekintést enged a házba. A fekete belsővel és tápegység borítással ellátott házban 19 milliméternyi hely áll rendelkezésre az alaplaptálca mögött, ami elegendő a hatékony kábelmenedzsment kivitelezéséhez. A ház belsejében akár összesen hat darab 120 milliméteres ventilátor fér el az előlap mögött, a tetőlapon és a ház hátulján, így a hőleadó radiátorok számára is bőven van hely, bővítőkártyából pedig akár 407 milliméter hosszú példány is választható. A TD500L már 49,99 dollárért kapható lesz.

Galéria megnyitása
Trooper SE

A sort a Trooper SE és a Stryker SE modellek zárják, amelyek a régi jól ismert modellek továbbfejlesztett, modernizált változatai. Mindketten kaptak úgynevezett X-Dock kiegészítőt, amellyel egy kívülről elérhető, Hot-Swap támogatással is rendelkező 2,5 hüvelykes bővítőhelyhez juthatnak a leendő tulajdonosok.

Galéria megnyitása
Stryker SE

Ezzel együtt már edzett üvegből készített oldallappal is rendelkeznek a frissített újdonságok, valamint a videokártya 90 fokkal elforgatott beszerelésére is lehetőséget adnak, ami manapság egyre nagyobb divat. Történtek még fejlesztések folyadékhűtő rendszerek támogatása terén is, így könnyebb feladat lesz a kiszemelt folyadékhűtő szettek beszerelése. Mind a Trooper SE, mind pedig a Stryker SE 159,99 dollárba kerül majd.

A fentebb bemutatott újdonságok mindegyike elérhetővé válik az év első felében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap