Új Elite: Dangerous videó

Szépen halad a gyűjtés az új Elite-re, új fejlesztői videó, új célok.

Új Elite: Dangerous videó

A Frontier Development új videót tett közzé annak alkalmából, hogy a Kickstarteres gyűjtés elérte és túllépte félmillió Fontos összeget. Jelenleg 585 989 Fontnál tartanak, melyet 12 712 támogató hozott össze, és még 39 nap van hátra, hogy elérjék a kitűzött 1,25 milliót. A fejlesztői naplóból az Elite Dangerous multiplayer módjával ismerkedhetünk meg közelebbről, melyet David Braben mutat be, aki az eredeti Elite egyik alkotója is volt anno.

A Kickstarteres projekt közben új szinttel bővült, melyet íróknak kínálnak fel potom 4500 Fontért. Aki kifizeti ezt az összeget, az megkapja a jogokat, hogy egy regényt írjon az Elite: Dangerous világában és a jogdíjak kifizetése nélkül kiadhassa. A Frontier Development együtt fog működni az íróval annak érdekében, hogy a szereplők és helyszínek nevei és leírásai kompatibilisek legyenek a játék megfelelő részeivel. A cambridge-i stúdió a játék megjelenésekor még a regény bereklámozásában is segít.

Egy szemfüles író, Drew Wagar, aki nagy Elite rajongó, de sajnos nem rendelkezik a megfelelő összeggel saját Kickstarter projektet indított, hogy összegyűjthesse a pénzt, és 2561 Fontot már sikerült is összeszednie. Ha bejön neki a terv, könyvének címe Elite: Reclamation lesz. Kickstarter projektből támogatni egy másik Kikcstarter projektet – zseniális.

Kapcsolódó cikkünk:

Az Elite folytatása Kickstarteren

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward