Új Cougar számítógépház alumíniummal és edzett üveggel

Az edzett üveg oldallapokkal, illetve CNC forgácsolással készített alumínium lapokkal büszkélkedő Conquer Essence kiválóan követi a Conquer által kitaposott ösvényt.

Új Cougar számítógépház alumíniummal és edzett üveggel

A Cougar egy különleges számítógépházat mutatott be, amelynek alapját CNC forgácsolással készített alumínium lapok, illetve edzett üveg oldallapok adják. A szellős ház dizájnját a Conquer modell ihlette, ami egy közepes méretű toronyház, az újdonság viszont már microATX formátumban utazik, így kisebb és kompaktabb.

A Conquer Essence névre keresztelt újdonság belsejében microATX vagy Mini-ITX formátumú alaplap fér el, a hátlap azonban nagyon szellős: csak a bővítőhelyek, illetve a tápegység számára alakítottak ki egy-egy rögzítőkeretet, a többi területet a levegő uralja. Az új házban akár két darab kétslotos videokártya is helyet kaphat, ha microATX formátumú alaplapban gondolkodunk, a bővítőkártyák azonban nem lehetnek 350 milliméternél hosszabbak, de ezt a kitételt nem nehéz teljesíteni. PCI bővítőhelyből egyébként összesen ötöt kapunk, az alul kialakított tápegység bővítőhely pedig maximum 200 milliméter hosszú tápegységet fogad.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Processzorhűtőből maximum 160 milliméter magas példány fér el, az adattárolókat pedig két darab 3,5 hüvelykes bővítőhely várja, de igény szerint akár öt darab 2,5 hüvelykes meghajtó számára is van hely, ha a 3,5 hüvelykes rekeszekről lemondunk – ha nem, akkor két 3,5 hüvelykes és három 2,5 hüvelykes meghajtó fér a házba. A szellőzésről két előlapi és két tetőlapi 120 milliméteres ventilátor gondoskodhat, de ezek helyére akár 240 milliméteres hőleadó radiátorok is kerülhetnek. Az 5 milliméter vastag edzett üveg oldallapokkal rendelkező Conquer Essence előlapi portok terén átlagos, hiszen csak két USB 3.0-s port, valamint a szokásos audió csatlakozók kaptak rajta helyet.

A július végén érkező újdonság 233 milliméter széles, 480 milliméter magas és 522 milliméter mély, tömegét azonban nem árulta el a gyártó. Az viszont kiderült, hogy a Conquer Essence 229 dollárba kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward