Új bővítőmodul Synology hálózati adattárolókhoz

A Synology egy kétlemezes bővítőmodult mutatott be, amellyel hatékonyan bővíthető DiskStation-ünk adattároló kapacitása.

Új bővítőmodul Synology hálózati adattárolókhoz

A DX213-as NAS bővítőmodul segítségével meglévő DiskStation hálózati adattárolónk adattároló kapacitását hatékonyan és rendkívül egyszerűen bővíthetjük. Amennyiben elfogyott a rendelkezésre álló tárterület és azt nagyobb merevlemezek alkalmazásával már nem lehet bővíteni, akkor lehet remek alternatíva egy bővítőmodul.

A DX213-as bővítőmodul az arra alkalmas DiskStation modelleknél hatékonyan, az adattár újraformázása nélkül biztosít lehetőséget a RAID tárterület bővítésére. Persze a felhasználók igény esetén önálló kötetként is használhatják azt, így például hatékonyan bevethető adatmentések biztonságos tárolására.

Az új bővítőmodul speciális eSATA csatlakozás alkalmazásával kapcsolódik az adott DiskStation NAS-hoz: a kábelt a gyártó által kifejlesztett megoldás biztonságosan a csatlakozóban tartja, így a két eszköz között megbízható, stabil 3 Gbps-os sávszélességet kínáló kapcsolat építhető ki. A bővítőmodul csatlakoztatása után a DiskStation és a bővítőmodul egyetlen komplett egységként üzemel: amikor a DiskStation merevlemezei készenléti állapotba kapcsolnak, akkor a bővítőmodul adattárolói is energiatakarékos módra váltanak, sőt, a két egység ki- és bekapcsolása is egyszerre, kényelmesen történik.

A DX213 belsejében két darab 3,5 colos vagy két darab 2,5 colos SATA adattároló kaphat helyet. A 165 x 100 x 225,5 milliméteres mérettel és 870 grammos tömeggel érkező bővítőmodul 92 milliméteres átmérőjű rendszerhűtő ventilátor segítségével gondoskodik a rendszer megfelelő szellőzéséről, maga a légkeverő pedig nem bocsát ki több zajt 19 dB(A)-nél. A bővítőmodul a Synology DSM operációs rendszeren keresztül menedzselhető, ami az adott NAS-on fut.

Az új bővítőmodul az alábbi hálózati adattárolókkal kompatibilis:

[list type="unordered"]

[*]DS710+,

[*]DS712+,

[*]DS1010+,

[*]DS1511+,

[*]DS1512+,

[*]DS1812+.

[/list]

A termék az alábbi NAS-okkal használható különálló adattárolóként:

[list type="unordered"]

[*]DS112,

[*]DS112+,

[*]DS212+,

[*]DS213+,

[*]DS412+,

[*]DS413.

[/list]

A két év garanciával érkező Synology DX213 már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára pedig 55 000 forint magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward