Új billentyűzetes tokkal állt elő a Logitech az iPad Próhoz

A Logitech olyan megoldással rukkolt elő, ami megfizethető áron nyújt világítással ellátott billentyűzetet is.

Új billentyűzetes tokkal állt elő a Logitech az iPad Próhoz

Az Apple készülékeihez a Logitech rendszeresen készít különböző, hasznos kiegészítőket, és ezúttal is egy ilyenről számolhatunk be. A vállalat most egy védőtokkal rukkolt elő az iPad Pro páros számára, ami magában foglal egy kiváló billentyűzetet is, miközben az ára nem szökött az egekbe.

A Logitech elmondása szerint a Slim Folio Pro tokkal megtoldva olyan érzés lesz használni az iPad Pro modelleket, mintha egy notebook előtt ülne az ember. Ez az újdonság a Logitech első billentyűzetes kiegészítője az új generációs iPad Prók számára, és a tervezők igyekeztek megfelelő minőség biztosítása mellett megalkotni a szerkezetet. Kezdjük is a kiegészítő bemutatását a gombsorral, ami egyrészt nagyon kecses kialakítást kapott, másrészt pedig még háttérvilágítással is rendelkezik, ez pedig azt jelenti, hogy sötétben is maximális hatékonyság és kényelem mellett alkalmazható, nem kell a tablet kijelzőjének a szórt fényében keresni a gombokat. A billentyűk rövid úton járnak, de kellemes érzést fognak nyújtani, a cég szerint órákig is gond nélkül dolgozhatnak rajta az emberek. Akad dedikált iOS gomb az eszközön, és sorba rendezve sok funkcióbillentyű is van rajta, melyekkel különböző funkciókat lehet azonnal elérni – pl. fényerő/hangerő szabályzó, lejátszás vezérlő, Bluetooth kapcsoló. Ha nincs szükség a klaviatúrára, akkor ezt egy pillanat alatt hátra lehet hajtani teljesen, vagy úgy is, hogy enyhén emelt szögben tartsa a gépezetet, ez ideális arra az esetre, ha rajzolni szeretne az iPad Pro tulajdonosa.

Galéria megnyitása

A Slim Folio Pro tok része úgy lett kialakítva, hogy semmilyen funkciójában ne korlátozza a rábízott táblagépet, tökéletesen passzoljon hozzá. A pereme éppen ezért ki van vágva azon a területen, ahova az új generációs Apple Pencil csatlakoztatható, hiszen ez már mágnessel tapad az iPad Pro oldalára, és egyrészt így hordozható, másrészt a töltése is így történik. Amikor be van zárva a tablet tokja, akkor pedig a biztonságos tartást adó mágneses pánt is úgy záródik, hogy csaknem az egész felületén átöleli az Apple Pencil érintőceruzát, így azt is biztonságban lehet tudni. A kiemelten veszélyes pontokon, például a sarkaknál meg van erősítve a tok, hogy különösen jó védelmet biztosítson, és csak ott vannak rajta szabad felületek, ahol mindenképpen muszáj volt úgy tervezni, például a kameránál. A burkolat strapabíró, de kellemes, puha tapintású, így jó érzés lesz kézben tartani.

Galéria megnyitása

Üröm az örömben, hogy a Slim Folio Pro nem a Smart Connector csatlakozófelületet használja ki, hanem csak Bluetooth-os (a Low-Energy kiterjesztést használja), de a Logitech szerint ennek nem sok hátrányát fogják érezni a felhasználók. A billentyűzetes tok ugyan saját akkumulátorból nyeri az energiát, de a vállalat elmondása alapján nagyon hosszú lesz ennek az üzemideje, napi kettő órán át tartó nyomkodás mellett nem kevesebb mint három hónapig fogja bírni. És ugyanolyan kábellel tölthető a kiegészítő, mint az iPad Pro, tehát amikor a tabletnek a töltője a közelben van, pillanatok alatt újra életet lehet bele lehelni – de még akár a táblagépről is tölthető C-típusú USB kábelen keresztül. A szerkezet automatikusan bekapcsol, mikor beleállítják a készüléket, és leáll, amikor elteszik, magától tudja menedzselni a működését. A Slim Folio Próval a táblagépek 22,5 milliméter vastagok lesznek, és a kisebb iPad Pro tömege 552 grammal nő ezáltal, a nagyobb gépezet pedig 707 grammal fog többet nyomni „becsomagolva”.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Logitech Slim Folio Pro tok nem lett drága, és ennek köszönhetően lehet majd sikeres. A 11 hüvelykes iPad Próra szabott eszköz 120 dollárba kerül, a 12,9 colos készülék számára tervezett megoldás pedig 130 dollárt kóstál. Viszonyításképpen, az Apple saját Smart Keyboard kiegészítője 180 és 200 dollárért cserébe vásárolható meg a különböző méretű táblagépekhez. Az új eszköz az Egyesült Államokban már elérhető, és hamarosan világszerte forgalomba kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap