UFC2010: Project 10 dollar THQ módra

Az UFC Undisputed 2010 dobozában már bizony ugyanúgy megtaláljuk majd a regisztrálható kódot plusz online tartalmakért, mint a legutóbbi néhány EA játékban. A Project 10 dollar iránymutató volt a többi kiadónak is, éppen tegnap írtuk meg, hogy az Ubisoft is bevezeti hamarosan. Nos, a THQ szócséplés helyett rögtön bele is vágott a közepébe...

UFC2010: Project 10 dollar THQ módra

Az UFC Undisputed 2010 dobozában már bizony ugyanúgy megtaláljuk majd a regisztrálható kódot plusz online tartalmakért, mint a legutóbbi néhány EA játékban. A Project 10 dollar iránymutató volt a többi kiadónak is, korábban már írtunk róla, hogy az Ubisoft is bevezeti hamarosan. Nos, a THQ szócséplés helyett rögtön bele is vágott a közepébe...

A verekedős játék tesztereknek szánt verziójában már ott lapult a 12 illetve 15 jegyű XBL és PSN kód, amivel a THQ az EA nyomdokain járva vissza akarja szorítani a használt játékok kereskedelmét. A cég egyelőre óvatosabb mint az Electronic Arts, a másodkézből szerzett játék tulajdonosainak náluk csak 5 dollárt kell fizetni a kódért, ha hozzá akarnak férni az online tartalmakhoz.

Az EA Sports egyébként azóta már továbblépett a projekttel, már nem csak extra tartalmakat, de a teljes online támogatást is a kódhoz kötötték, az első néhány ilyen játék közt ott lesz a Tiger Woods PGA Tour 11 is, mely hamarosan kijön PS3-ra és Xbox 360-ra. Valószínűsíthető, hogy kis csúszással ebben is követi majd a példájukat a THQ és az Ubisoft is. Alain Martinez (UBI pénzügyi igazgató) legutóbbi sajtótájékoztatójában már fel is vetette ennek lehetőségét.

Ha közelebbről szemügyre vesszük, akkor a THQ már félig meg is lépte ezt az UFC-vel, mert a 40 fős online tréning mód csak a kóddal elérhető. "Ez egy nagyon jelentős új online tartalom, mellyel a játékosok folyamatosan fejleszthetik képességeiket barátaikkal, összehozza az MMA csapatokat." Olyasmi lesz majd mint egy online edzőtábor.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward