Tuningolt GeForce GTX 750 Ti a Biostar műhelyéből

Az egyedi hűtéssel ellátott újdonság a megemelt órajelek jóvoltából valamivel gyorsabb lesz referencia társainál.

Tuningolt GeForce GTX 750 Ti a Biostar műhelyéből

A GeForce GTX 750 Ti OC Gaming videokártya egyedi tervezésű nyomtatott áramköri lapra támaszkodik, amit eredetileg a Galaxy vagy az Onda mérnökei tervezhettek.

A fedélzeten egy GM107-es GPU teljesít szolgálatot, ami ezúttal is 640 CUDA maggal és 128-bites memória-adatsínnel rendelkezik. Míg a referencia modelleknél 1020 MHz-es alap- és 1085 MHz-es GPU Boost 2.0-s órajel áll rendelkezésre, addig az újdonságnál már 1059 MHz-es alap- és 1137 MHz-es GPU Boost 2.0-s órajelet alkalmaztak. A 2 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória tuning szempontjából érintetlen maradt, azaz 5,4 GHz-es effektív órajelen ketyeg.

A melegedő komponensek hűtéséről egy egyedi tervezésű, kétslotos videokártya hűtő gondoskodik, ami egy nagyméretű alumínium hűtőbordából áll, felette pedig két darab, egyenként 80 milliméteres átmérőjű ventilátor pörög. A videó kimenetek között ezúttal két dual-link DVI, illetve egy Mini HDMI port sorakozik.

Az új videokártya rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ám arról nincs hír, pontosan mennyibe kerül majd. Az egyelőre rejtély, hogy a termék elérhető lesz-e hazánkban – a gyártó alaplapjai közül néhány kapható, de videokártyáiról már nem igazán mondható el ugyanez. Legalábbis egyelőre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward