Túlmelegedhet töltés közben a Pixel 3

Túlmelegedhet töltés közben a Pixel 3

Az új Google Pixelek a friss hírek szerint hajlamosak extrém módon melegedni, miközben a töltőn vannak. És itt nem arról van szó, hogy kellemetlen kézbe venni a mobilt, hanem már olyan szintű melegedéről beszélhetünk, aminek a hatására akár le is állhat a készülék.Galéria megnyitása

Egyre több felhasználó számol be egymástól függetlenül arról, hogy a Pixel 3 okostelefonja a töltés során hajlamos túlzott melegedést produkálni. Az okostelefonok a legtöbb gyorstöltési eljárásnál szoktak melegedni kisebb-nagyobb mértékben, ezúttal viszont már olyan szintű a hőtermelés, hogy az valószínűleg valamilyen egyedi gyártási hibára vezethető vissza. Erre utal az egyik tulajdonos beszámolója is. Az érintett felhasználó elmondta, hogy a probléma jelentését követően kapott a Google-től egy másik készüléket, és annál már egyáltalán nem tapasztalja a szóban forgó hibát. Szóval nem konstrukciós problémája lehet a Pixel 3-nak, hanem valamilyen egyéb gonddal küzd, ami csak néhány példányt érint. Arról viszont nincs semmilyen információnk, hogy mégis milyen számban lehetnek érintettek a kereskedelmi forgalomba kerülő szerkezetek.

A jelentések szerint az extrém melegedést egyébként nem lehet egyszerűen előidézni, meglehetősen nagy terhelés hatására produkálják a leállást a hibás készülékek. Az elmondottak alapján főleg úgy jelentkezette a probléma a tulajdonosoknál, hogy a Pixel 3 a vezeték nélküli töltőjére volt állítva, miközben videót néztek rajta, egy másik esetben pedig videohívást folytattak vele.

Galéria megnyitása

A Google számára valahogy nem akar összejönni a problémáktól mentes okostelefon megalkotása. Ráadásul nem most először van gond a túlmelegedéssel sem, ha nem is azonosak a korábbi mobiloknál tapasztalt esetek a mostanival.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap