Tudja a BioWare, hogy új Mass Effectet és Dragon Age-t akarunk

Hiába koncentrál most teljesen az Athemre a stúdió, Casey Hudson biztosított mindenkit, hogy hallják a rajongók szavát.

Tudja a BioWare, hogy új Mass Effectet és Dragon Age-t akarunk

Casey Hudson, a BioWare fejese úgy gondolta, itt az idő egy kis helyzetjelentésre a stúdió tájáról. Azért érezte ennek szükségét, mert a BioWare most érdekes helyzetben van: az Anthem nyilvánvalóan óriási lesz, és egy teljesen új világot hoznak vele létre, azonban mindez jelen pillanatban a Dragon Age és a Mass Effect rovására megy.

Ez egyébként annyira így van, hogy az évek óta készülő Dragon Age 4 csapatát jelentősen megnyirbálták, amit követően a sorozat neves kreatív igazgatója, Mike Laidlaw inkább távozott is a cégtől. "Annyira drasztikusan lecsökkent a csapatom mérete, hogy egyáltalán nem lehetett tudni, mikor lehet majd visszanöveszteni az eredeti méretére, vagy még tovább" - mondta a távozását követően.

Tisztán látszik tehát, hogy a BioWare jelenleg minden erejével az Anthemre koncentrál, és ez valószínűleg már csak akkor fog megváltozni, amikor jövő tavasszal megjelenik a játék. Ugyanakkor Hudson azért igyekezett mindenkit megnyugtatni: "Tisztán és érthetően halljuk az érdeklődést egy új Dragon Age- és Mass Effect-játékkal kapcsolatban. Mindenki nyugodjon meg, vannak titkos csapataink eldugva, akikolyan projekteken dolgoznak, melyeknek mindenki nagyon fog örülni. Csak egyelőre még nem állunk készen arra, hogy ezekről beszéljünk".

Ezzel együtt Hudson elmondta, hogy a Star Wars: The Old Republic MMO-n dolgozó brigádnak elképesztően jó tervei vannak a következő évre, olyan meglepetésekkel, amik 2019-et az egyik legérdekesebb évvé tehetik a rajongók számára.

Mindez rímel arra, amit Mike Gamble, a Mass Effect egykori producere, most pedig az Anthem vezető producere nyilatkozott korábban: egy csapat dolgozik a Dragon Age-en, a Mass Effect pedig "egészen biztosan nem halott".

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap