Treyarch - többet akartak az első Black Ops után

A csapat az első rész után azonnal nekiállt a folytatásnak, úgy érezték, sokkal többet ki tudnak hozni belőle.

Treyarch - többet akartak az első Black Ops után

Mark Lamia, a Treyarch vezetője elmondta, a Call of Duty: Black Ops volt az első játék, ahol az egész stúdió teljesen egy projektre tudott koncentrálni - korábban folyamatosan be kellett segíteniük az Infinity Ward által készített epizódokba is. Lamia szerint mindent beletettek a Black Opsba, amit akkor tudtak, azonban a fejlesztés végeztével úgy érezték, ennél sokkal többet is tudnának adni. Ezért miután leadták a kész anyagot a konzolgyártóknak tesztelésre, az ilyenkor szokásos rövid szünet helyett rögtön nekiálltak a Black Ops II-nek.

Lamia elmondása szerint ekkor jöttek elő olyan ötletek, hogy a közeli jövőbe vigyék a sorozatot, mindezt úgy, hogy a már megismert karakterek számára folytatás legyen a történet, még a generációs ugrással együtt is. Míg Lamia szerint a játékipar egyik legrosszabbul őrzött titka volt, hogy a Treyarch a Black Ops folytatásán dolgozik, az valójában az egyik legjobban őrzött titok, hogy milyen is lesz az a folytatás - arról ugyanis jelenleg még senkinek nincs kialakult képe. A stúdió vezetője mindenesetre azt ígéri, hogy az eddigi legjobb Call of Dutyval lesz dolgunk, amibe számos, korábban nem várt újdonságot fognak beépíteni.

Régebben Lamia már elmondta, hogy a játék PC-s verzióján egy külön csapat dolgozik, és, hogy az ki fogja használni a DirectX 11 lehetőségeit. Ezen kívül - szintén a PC-s verzió esetében - igyekeznek jobban odafigyelni a biztonságra is. A korábbi évek tapasztalatai alapján azonban szinte biztosra vehetjük, hogy a játékot a Microsoft E3-as konferenciáján fogjuk először élőben látni, így reméljhetőleg akkor választ kapunk sok kérdésünkre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward