Treyarch: A Black Ops lesz a "legjobb COD"

Az Infinity Ward Respawnolása következtében első számú Call of Duty stúdióvá előlépett Treyarch nem fél az összehasonlítástól. Új Medal of Honor ide, Modern Warfare 2 oda, szerintük a Black Ops "lesz az eddigi legjobb cím az egész Call of Duty franchiseban". Persze mi mást is mondhatnának.

Treyarch: A Black Ops lesz a "legjobb COD"

Az Infinity Ward Respawnolása következtében első számú Call of Duty stúdióvá előlépett Treyarch nem fél az összehasonlítástól, szerintük a Black Ops "lesz az eddigi legjobb cím az egész Call of Duty franchiseban". Persze mi mást is mondhatnának.

Eme szavak egyébként Josh Olin közösségi menedzsertől származnak. Olin kiemelte, hogy a Treyarch különböző csapatokat állított a játék alappilléreinek fejlesztésére, így a mulitplayer, a co-op és a single részekre. "Egy kicsit olyan mintha három játékot csinálnánk egyszerre." - nyilatkozta.

A sokáig elhúzódó huzavona az Activison és a "Respawnolt" Infinity Ward közt bizony sötét árnyékot vetett a játékipar (pénzügyileg) egyik (ha nem a) legsikeresebb franchise címére. Anno azt is megírtuk melyik lábával kelt fel Vince Zampella és melyik kezével törölte ki a csipát a szeméből Jason West. Mindezek ellenére Olin nagyon optimista, állítása szerint ez semmilyen hatással nem volt a Black Ops fejlesztésére. "A helyzet nagyon szerencsétlen, de mi nem hagyjuk, hogy ez elvonja a figyelmünket."

A Call of Duty: Black Ops 2010. november 9-én landol a boltok polcain.

Gameplay az MS E3-as konferenciájáról:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward