Transformers Universe - Hétvégén indul a nyílt béta

A legújabb film és játék után újabb alkotás válik elérhetővé a témában, Transformers rajongók előnyben.

Transformers Universe - Hétvégén indul a nyílt béta

A filmről nem a mi tisztünk véleményt alkotni, azt viszont elárulhatjuk, hogy a Transformers: Rise of the Dark Spark az eddigi legrosszabb epizód az újhullámos Transformers játékok közül. Tesztünk hamarosan érkezik róla, de addig is engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk a Transformers Universe-t, mely béta állapotában is több szórakozást ígér, mint a Dark Spark.

A Jagex Games Studio az Egyesült Királyság legnagyobb független fejlesztő és kiadó cége. Ők készítik a Transformers Universe-t, amit először 2011-ben mutattak be, akkor még MMORPG-ként. Az azóta eltelt időben a játék átalakult, most már a taktikus akció került előtérbe, de továbbra is MMO-ról van szó. A játékosok - nem túl meglepő módon - az autobotok, vagy az álcák oldalán harcolhatnak a Transformers univerzumban.

Holnap kezdődik a nyílt béta (erre itt jelentkezhettek), ennek örömére a Jagex dupla XP osztással, 24 órás Twitch streammel és 75.000 dolláros összdíjazású versennyel készül. Mark Gerhard, a cég vezetője az alábbiakat nyilatkozta:

[justify ]"Rendkívül örülünk, hogy a nyilvánosság számára is elérhetővé tehetjük játékunkat. Mindenki fantasztikus volt a zárt béta alatt, és remek visszajelzéseket kaptunk, amik alapján folyamatosan változtatunk a játékon, heti frissítések formájában. Majd' 2 millió csatagyőzelmet rögzítettünk a zárt béta alatt, a játékosaink pedig kétségkívül akkor szórakoztak a legjobban, amikor csapatokban játszottak barátaikkal. Le vagyok nyűgözve, hogy a csapatok olyan stratégiákat és taktikákat találtak ki, amikre mi nem is gondoltunk, és alig várjuk, hogy láthassuk, mivel rukkolnak elő az új játékosok."[/justify]

Hogy lássátok, miről is van szó, következzen egy játékmenet videó, valamint pár screenshot. A Transformers Universe free-to-play címként érkezik, mikrotranzakciós rendszerrel. Ki fogja kipróbálni?

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward