Transformers: Rise of the Dark Spark megjelenési dátum és egy új előzetes

Június végén mutatják be a Transformers: Age of Extinction filmet és a játék is akkor érkezik.

Transformers: Rise of the Dark Spark megjelenési dátum és egy új előzetes

Az Activision kiadó új Transformers: Rise of the Dark Spark előzetest tett közzé, és bejelentette a játék megjelenési dátumát is, ami Európában június 27 lesz (Észak-Amerikában pár nappal korábban június 24-én jön ki). A Transformers: Age of Extinction film megjelenésével párhuzamosan érkező játék rengeteg platformra jelenik meg: PC-re, PlayStation 3-ra, PS4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra Xbox One és 3DS-re. A februárban bejelentett játék mögött az Edge of Reality áll, akiknek a neve híres játékok konzolportjai mellett az általuk fejlesztett PC-s Loadout kapcsán lehet ismerős. A 3DS verziót a WayForward Technologies készíti.

A Transformers: Rise of the Dark Spark elődeihez, a War for Cybertronhoz, a Fall of Cybertronhoz és Dark of the Moonhoz hasonlóan külső nézetes shooter lesz (ezeket még a High Moon Studios készítette). A szóló kampányban miénk lesz a döntés, hogy a jó vagy a rossz oldalhoz csatlakozunk-e és megvédjük, vagy megtámadjuk-e a Földet.

Az Escalation névre hallgató négyfős online co-op módban 40 különböző karakter közül választhatunk, Michael Bay Transformers filmjeinek és a Cybertron uiverzumnak a szereplői egyaránt megjelennek. Az Escalationben a hullámokban támadó ellenfelekkel kell felvennünk a harcot - mindez ismerős lehet azoknak, akik játszottak a korábbi High Moon Studios által készített játékokkal. Ez a játékmód a régihez képest új védelmi rendszerekkel bővül és a szintlépés is változik; a szóló és multi módban megszerzett pontok közösek lesznek. A játéknak lesz egy mobilos-táblagépes változata is, amely egy stratégia RPG.

Kapcsolódó hírünk:

Transformers: Rise of the Dark Spark hivatalosan is bejelentve

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward