Transformers 3 témájú újdonságok a Razer-től

A Razer a Transformers: Dark of the Moon tiszteletére ezúttal Transformers 3 témájú perifériákkal és kiegészítőkkel jelentkezik a piacon, amelyek között négyféle DeathAdder egér, egy Vespula egérpad és négy darab Transformers 3 témájú laptop táska lapul.

Transformers 3 témájú újdonságok a Razer-től

A Razer  a Transformers: Dark of the Moon tiszteletére ezúttal Transformers 3 témájú perifériákkal és kiegészítőkkel jelentkezik a piacon, amelyek között négyféle DeathAdder egér, egy Vespula egérpad és négy darab Transformers 3 témájú laptop táska lapul.

A különböző dizájnnal rendelkező DeathAdder rágcsálók mind-mind jobbkezesek számára készültek. A termékek 3,5G-s infra szenzorral üzemelnek és 3500 dpi-s érzékenységgel bírnak. Az 1 ms-os válaszidővel dolgozó egerek öt darab programozható Hyperesponse gombbal kerülnek forgalomba. Az egerek vezetékes felépítéssel bírnak, aranyozott USB csatlakozóval büszkélkednek és 213,36 cm hosszú, tekeredés-mentes kábellel érkeznek.  A négyféle újdonság - Optimus Prime (piros), Bumblebee (sárga), Megatron (szürke) és Shockwave (lila) - már feltűnt a gyártó hivatalos weboldalán, ahol egyenként 69,99 dollárnak megfelelő összegért lehet hozzájuk jutni.

Az új egerek mellett bemutatkozott a Transformers 3 Vespula egérpad is, amely 300 x 240 x 4 mm-es mérettel és

zselés csuklótámasszal kerül a boltok polcaira. Ez az egérpad kétféle felületet kínál: az Autobots SPEED névre keresztelt oldal a gyors egérmozgatás alkalmával jöhet jól, míg a másik, a Decepicons CONTROL névre hallgató oldal felülete inkább az ultra precíz egérkezelésben tud segédkezni. Az egérpad akármelyik oldalát is használjuk, a termék egészen biztosan nem fog csúszkálni az asztalon - állítja a gyártó. Az egérpadok a felület típusától függően egyformán 44,99 dollárba kerülnek.

Végül, de cseppet sem utolsó sorban, Transformers 3-as laptop táskákat is kínál a Razer, amelyek ugyanolyan színvilággal érkeznek, mint a DeathAdder egerek. A négyféle laptop táska párnázott belsővel, valamint kemény, de ugyanakkor hajlítható műanyag fedlappal érkezik. Ezek a termékek többféle noteszgéphez is jók, viszont 15 hüvelykesnél nagyobb képátlójú kijelzővel ellátott példányokhoz nem lehet őket alkalmazni, mert kicsik. A Razer A Transformers 3 laptop Sleeve Cases névre keresztelt laptop táskák darabjáért 49,99 dollárt kér.

Az új kiegészítők egyelőre csak Észak-Amerikában érhetőek el. A termékekkel kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward