Trailert kapott a Ruined King: A League of Legends Story

A játék szinte minden platformra megérkezik majd 2021 elején.

Trailert kapott a Ruined King: A League of Legends Story

Tavaly, a League of Legends 10 évfordulója alkalmából nem csak több, azóta megjelent játék (TFT Mobile, Valorant) került leleplezésre, hanem bejelentésre került a Riot Forge is, aminek a célja, hogy külsős fejlesztőstúdiók segítségével kibővíthessék a League of Legends univerzumot olyan játékokkal, amiket be lehet fejezni.

Az első ismert cím a Ruined King: A League of Legends Story, ami most meg is kapta az első izgalmas trailerét.

A Ruined King egy körökre osztott szerepjáték lesz, ami csak és kizárólag egyszemélyes játékot fog tartalmazni. A játék során hat különböző League of Legends karakterrel kalandozhatunk majd, ezek között lesz Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri és Pyke. A játék helyszíne Bilgewater lesz, illetve az Árny-szigetek.

Galéria megnyitása

A játékot a texasi székhelyű az Airship Syndicate fejleszti, akik olyan játékokat hoztak napvilágra korábban, mint a Darksiders Genesis és a Battle Chasers. A kiadó a Riot Games lesz, pontos megjelenési dátum még nincs; a tervek szerint 2021 elején számíthatunk majd rá Epic Games Store-on, Steamen, Xbox, Nintendo és PlayStation platformokon.

Az Eurogamernek sikerült interjút készítenie a fejlesztő Airship Syncdicate fejével, Joe Madureira-val, aki a következő hónapok során fog tudni majd játékmenet videóval szolgálni az érdeklődőknek.

Galéria megnyitásaElmondása szerint ez egy narratív fókuszú történet lesz, ahol a csaták is fontos részét fogják képezni a sztorinak. Nem lesznek a szereplők romantikus kapcsolatban egymással, viszont egy vérbeli RPG játékot készítenek, ahol a karakterek a környezettel és az NPC-kel is kapcsolatba kerülnek. Több Leauge of Legends hős is fel fog majd bukkanni a történetben, de azt nem részletezte, hogy milyen módon.

A Battle Chasersnél sokkal jobb beleélési lehetőséget fognak tudni produkálni, hiszen kiveszik az ott megismert világtérképet, ezúttal a környezeten és az NPC-ken keresztül juthatunk majd előre. Fontos volt számukra, hogy a League of Legends gazdag univerzumát apró lépésekkel ismerjék meg a játékosok, ne rohanjanak csak úgy el a dolgok mellett.

Madureira kiemelte, hogy továbbra is indie csapatként dolgoznak a játékon, körülbelül 20 munkatársuk segítségével készül teljes munkaidőben, így nem egy AAA játékról lesz szó. Szerinte a járvány pont emiatt nem volt nagy hatással a munkájukra, könnyen tudja a munkát ennyi ember otthonról is menedzselni.

Galéria megnyitása

Szerinte a Riot Games azért is választotta őket, mert az ő stúdiójuk képes arra, hogy kicsit más megközelítésből helyezze előtérbe a League of Legends univerzumát. A velük való munkát gördülékenynek nevezte, szerinte soha nem szólt bele a Riot abba, hogy mit csinálhatnak és mit nem, végig megvolt az alkotói szabadságuk.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Bár a játék szinte minden platformra érkezik, még nem született megállapodás az értékesítést illetően, de lehetséges, hogy egyszer majd Xbox Game Pass címként is felbukkanhat a Ruined King.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap