Shop menü

TPS-NÉZETET ÉS MÁS ÚJDONSÁGOKAT KAP A MODERN WARFARE 2 TÖBBJÁTÉKOS MÓDJA, ÉRKEZIK A WARZONE 2.0 IS

Idén tényleg alaposan megújul a Call of Duty multiplayer szekciója.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
TPS-nézetet és más újdonságokat kap a Modern Warfare 2 többjátékos módja, érkezik a Warzone 2.0 is

Az Activision végre lerántotta a leplet a Call of Duty: Modern Warfare 2 többjátékos módjának legfontosabb újdonságairól. Ezek alapján olyan dolgokra számíthatunk, amire talán nem is számítottak volna a rajongók, és alaposa vérfrissítést jelentenek a sorozatnak.

Az egyik legérdekesebbnek a Destiny-stílusú raidek megjelenése tűnik. Ezzel az Activision szerint 3-fős kooperatív küldetések lesznek, amiken fontos lesz az együttműködés, a csapatmunka, a stratégiai gondolkodás és a problémamegoldó képesség is. A raidek az első szezonnal érkeznek november 16-án, epizodikus felépítésű történetet mesélnek el, és néhány órányi játékidőt tartogatnak.

Szintén érdekes, hogy az eredeti, 2009-es Modern Warfare 2 után az idei rész visszahozza a TPS-nézetet.

Erről a készítők azt mondták, hogy egy "módosító" lesz, amit be lehet kapcsolni bármelyik többjátékos módhoz. Mivel ez alapjaiban változtatja meg a játékmenetet (például be tudunk nézni a sarkok mögé), így a TPS-nézet teljesen külön playlistet kap majd, tehát csak azok ellen játszhatunk, akik szintén ezt a nézetet választották.

Jön a Warzone 2.0

A Modern Warfare 2-től függetlenül érkezik a Warzone új változata, egy kifejezetten next-gen hardverekre készült új pályával, melynek neve Al Mazrah. Az anyag november 16-án jelenik meg, és a Modern Warfare 2 motorját használja.

Úgy tűnik, hogy a készítők alapvetően változtattak a játékmeneten, például azzal, hogy a végjátékban több "kör" is megjelenik. Bekerül egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt frakció, és teljesen megújul a Gulag-rendszer is.

Teljesen új módként érkezik a DMZ, ami az "extraction"-stílusú játékmenetre épül, vagyis az Escape from Tarkow és a Hunt: Showdown nyomdokaiba igyekszik lépni. Ennek megfelelően a meneteket fegyverek és felszerelések vásárlásával kezdjük, majd belépünk a pályára, elérjük a kitűzött a célt, és kivonást kérünk.

A TPS-nézet ugyanúgy elérhető lesz a Warzone 2.0-ban, mint a Modern Warfare 2-ben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére