Tovább nőhet az Apple Watch

A férfi és a női karóra is nagyobb méretet ölthet az eddigieknél, de cserébe nagyobb telep is kerülhet a tokba.

Tovább nőhet az Apple Watch

Az Apple hamarosan leleplezheti az Apple Watch Series 7 okosórát, és a jelek szerint ezek változást hoznak a méretek tekintetében. A tokozás az eddigieknél nagyobb mérettel rendelkezik majd. Dizájnváltásra számítanak sokan, és azzal egybekötve a növekedést is le lehet tudni.

Ahogy az okostelefonok esetében az Apple nem szokta túl sűrűn cserélni a bevált kialakításokat, úgy az Apple Watch-nál sem túl megszokott, hogy más kialakításra vált a cég. Idén viszont egyre biztosabb, hogy a Series 7 nagyobb átalakítást fog hozni. Friss információk szerint második alkalommal is megváltoztatja a viselhető kiegészítők méreteit is a vállalat.

Galéria megnyitása

Legutóbb 2018-ban volt módosítás az Apple Watch fronton. Eredetileg 38 és 42 milliméteres volt a viselhető kiegészítő, majd ezt követőan 40 és 44 milliméteresre váltott, miközben a dizájn igazából túl sokat nem is alakult. Most viszont állítólag a formaterv jelentősen át lesz alakítva. Már az új iPhone-okhoz és iPadekhez fog igazodni az okosóra.

Galéria megnyitása

Nem a kerekded formák fogják uralni a készüléket, hanem az a határozottabb letörések. És ezzel együtt az Apple Watch Series 7 a férfiaknak szánt modell esetében már 45 milliméteres tokozással rendelkezhet majd, míg a hölgyeknek pedig 41 milliméteres eszközt kínálhat a vállalat. Érdekes módon korábban egyébként arról beszéltek, hogy a kijelzők nem fognak növekedni, így eléggé furcsa, hogy a tok kapcsán pedig most növekedésről szólnak a pletykák.

Galéria megnyitása

A 41 és a 45 milliméteres méretek még elfogadhatóak az okosórák között, viszont azért már feszegetik a határokat. A gyártók általában a női modelleknél 42 milliméternél szokták meghúzni a lélektani határt, az uraknak készült eszközök esetében pedig a 46 milliméter jelenti a felső határt általában. (Persze a férfi órák között ennél azért jóval nagyobbakkal is lehetett már találkozni.)

Ha már itt tartunk, akkor azért azt meg kell jegyezni, hogy a tokfüleknek a kialakítása is sokat számít a méret mellett, és talán az Apple új integrált tokfülei segítenek majd a növekedés kompenzálásában. És érdekesség ezen a téren, hogy állítólag a mostani szíjak kompatibilisek maradnak majd az új generációs órával. A korábbi méretváltozásnál ez másként alakult. Ez mindenképpen egy jó hír.

Galéria megnyitása

Az Apple Watch Series 7 elvileg sík felületű képernyőt foglalhat majd keretbe. A pletykák szerint nagyobb akkumulátort is kapni fog, ezáltal valamelyest jobb üzemidő elérésére válhat képessé. Ebből a szempontból pedig mindig jól jön a fejlődés, de arra nem igazán érdemes számítani, hogy nagyobb előrelépést tenne. Továbbra is érdemes lesz naponta feltölteni.

Galéria megnyitása

A következő generációs Apple Watch okosóra legnagyobb eséllyel az iPhone 13-mal együtt debütálhat. A vállalat azonban jelen állás szerint akár három nagyobb bemutatót is tarthat az ősz folyamán, szóval több alkalma is lesz ezt a terméket leleplezni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap