Total War: Rome 2 - Egyiptomi frakció

... és egy megható történet.

Total War: Rome 2 - Egyiptomi frakció

A legfrissebb felfedett Total War: Rome 2 frakció az egyiptomiakat takarja, akik egy nagyon független és erős nép. Ők Nagy Sándor örökségét viszik tovább, a Ptolemaida-dinasztia által "hellén harcos erősség helyeződik Észak-Afrika térképére, tömött sorokban nyomuló lándzsásokkal, pusztító harckocsikkal és harci elefántokkal". Figyelemreméltó harci erejük mellett jártasak az államvezetés és diplomácia művészetében is. Ha többet is meg szeretnétek tudni a frakcióról, akkor irány a játék wiki oldala.

A Rome 2 még idén kijön PC-re. Valakinek viszont ez az idei időpont sem volt elég korán.

A Total War és Creative Assembly egyik legnagyobb rajongója, a 24 éves James amiatt szomorkodott, hogy előrehaladott rákbetegsége miatt már nem láthatja, és nem játszhat az új Total War: Rome 2-vel. Panasza nem talált süket fülekre, ugyanis a Willow alapítvány és a Creative Assembly megszerveztek számára egy egész napos látogatást a stúdiónál.

Ezen a napon James, akit a testvére kísért el nagy napjára, kipróbálhatott egy alfa állapotú demót, amire még a sajtó is csak pár pillantást vethetett. Végigvezették a stúdión tavaly júliusban, közvetlenül a Rome 2 bejelentés után. Látta a játék minden aspektusát, beszélgethetett a fejlesztőkkel, akiknek elmondta saját véleményét és észrevételeit az eddigi anyagról. A közösségi menedzser Craig Laycock elmondta, hogy az egész csapat megtisztelve érezte magát és nagyon meg volt hatva, hogy fogadhatták maguk között James-t:

"A legnagyobb hatással az volt rám, hogy láthattam hogyan reagáltak a kollégáim James érkezésére. Elárasztottak e-mailekkel, amikben segítségüket ajánlották a nap összehozásában. Az egész gyakorlatilag megszervezte magát, ahogy a fiúk tömörültek, hogy megmutassák mi a helyzet a Rome 2-vel."

"James fantasztikus volt aznap. A rajongása és elkötelezettsége nem ismert határokat. Izgatottan kérdezett és tiszta, értelmes javaslatokat tett a játékot illetően."

Nem sokkal a látogatás után James alulmaradt a májrákkal való csatában.

"Amikor nem olyan rég megtudtuk, hogy James meghalt, megrendültünk. Még ha csak néhány órát tölthettünk is a társaságában, le voltunk sújtva, azért mert ő ki tudta mutatni, hogy milyen szenvedélyes elkötelezettje a játékainknak. Sok szempontból James reprezentálta azt, ami a legjobb a videojáték készítésben. Olyan játékokat csinálni, amit az emberek élveznek és sokáig magukkal visznek. Ez az ami miatt csináljuk ezt az egészet és amiért annyira szeretjük. Ezt az érzést hozta el hozzánk."

A történetnek viszont itt még nincs vége, ugyanis látogatása során a fejlesztők készítettek James arcáról egy digitális lenyomatot...

"Talán ő már nem láthatja megjelenni a Rome 2-t, de mégis tovább élhet ebben a játékban - és minden alkalommal mikor meglátjuk, emlékezhetünk rá, hogy milyen nagyszerű srác is volt."

James egy fontosnak kinéző római tiszt lett tehát a játékban, hamarosan Ti is találkozhattok majd vele.

A Willow alapítványt az Arsenalos kapuslegenda, Bob Wilson és a felesége hozta létre a lányuk emlékére. Mint minden jótékonysági szervezet, ez is az adományokból tartja fent magát, hogy örömet szerezhessen a 16-40 éves súlyos betegségben szenvedő embereknek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward