Toshiba Qosmio F750: 3D, szemüveg nélküli 3D támogatással

A Toshiba műhelyéből már érkezett olyan noteszgép, amely úgy kínált 3D támogatást, hogy annak igénybe vételéhez nem kellett külön aktív vagy passzív 3D-s szemüveget alkalmazni. A gyártó most egy újabb terméket mutatott be, amely elsőként az Egyesült Királyság területén válik elérhetővé, méghozzá augusztus folyamán.

Toshiba Qosmio F750: 3D, szemüveg nélküli 3D támogatással

A Toshiba bemutatta a következő olyan notebookját, aminek a kijelzője képes 3D-s tartalom megjelenítésére, méghozzá szemüveg nélkül. A termék elsőként az Egyesült Királyság területén válik elérhetővé, méghozzá augusztus folyamán.

A notebook természetesen a Qosmio családban foglal helyet, a neve pedig F750 3D lett. 15,6 hüvelykes képátlójú LCD kijelzője 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett dolgozik és 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínál. A különleges megjelenítő jóvoltából külön optikai segédeszköz alkalmazása nélkül élvezhetjük a 3D technológiában rejlő előnyöket, méghozzá akár úgy is, hogy a megjelenített tartalom ablakban fut. A szemüveg nélküli 3D támogatás mellett az új notebook specifikációi is figyelemreméltóak. A gépház belsejében egy 2 GHz-es órajelen ketyegő Core i7-es processzor lapul, amelyhez 6 GB-nyi rendszermemória társul. Az adatok tárolásáról egy 640 GB-os merevlemez gondoskodik, de rajta kívül a rendszer tartalmaz még egy Blu-ray írót is, ami a BD-XL formátumú Blu-ray lemezekkel is könnyedén megbirkózik. A videó vezérlő szerepét ezúttal egy GeForce GT 540M típusú videó vezérlő tölti be, amely akár 2 GB-nyi fedélzeti memóriával is érkezhet.

A 3D-s megjelenítés mellé minőségi hangzás is jár, hála a Harman Kardon sztereó hangszóróinak. A notebook a felsoroltak mellett egy HD webkamerával is kapott, ami figyeli, hogy éppen merre nézünk, és ehhez igazítja a 3D-s kép megjelenítését. A rendszer tartalmaz még Gigabites Ethernet vezérlőt, 802.11 b/g/n típusú WiFi adaptert, Bluetooth 3.0-s adaptert és egy USB 3.0-s és 3 USB 2.0-a portot is.

Az előtelepített, 64-bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkező notebook 380.5 x 254 x 30-37.6mm-es mérettel rendelkezik és 2,8 Kg-ot nyom a mérlegen. Az újdonságért 2095 dollárnak megfelelő összeget kérnek majd el.

A SlashGear.com munkatársai már megkaparintottak egy Qosmio F750 3D noteszgépet, a róla készült gyorsteszt itt olvasható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward