Törölte az Electronic Arts a Madden-selejtezőket a tragikus lövöldözés után

A három halálesettel végződő szörnyű tragédia után az Electronic Arts alaposan megemeli majd a rendezvényeinek biztonsági szintjét.

Törölte az Electronic Arts a Madden-selejtezőket a tragikus lövöldözés után

Valószínűleg ezen a ponton már mindenki értesült a Floridában, Jacksonville-ben két napja történt tragédiáról. A Madden NFL játékkal kapcsolatban az Electronic Arts által szervezett Madden Classic versenysorozat selejtezője zajlott épp, amikor egy támadó lövöldözni kezdett.

Mike Williams sheriff egy tegnapi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a támadónál két kézifegyver volt, mindkettőt legálisan vásárolta a múlt hónapban. Kiderült az is, hogy kifejezetten két célpontot keresett, akiket korábbról már ismert, és mindkettőt halálosan megsebesítette, végül magát is megölte. Ezen felül az esetnek több sérültje is volt.

Habár a sheriff hivatala nem erősítette meg az áldozatok nevét, a CNN beszámolója szerint a 22 éves Eli "Truboy" Clayton és a 27 éves Taylor "SpotMePlzzz" Robertson voltak azok.

Taylor konzisztensen az egyik legjobb Madden-játékosnak számított, míg Robertson a tavalyi Madden Classic győztese volt, és egyébként nős, egy fiatal kisfiút neveltek feleségével. Úgy tűnik, a támadó azért kereste kifejezetten őket, mert korábban mindig alulmaradt velük szemben a játékban, így akart bosszút állni.

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson ma hivatalos közleményben írta, hogy ez egy felfoghatatlan tragédia, ami után törlik a Madden Classic-sorozat további selejtezőit. Ezt követően az elhunytakat dicsérte, akik az elmúlt években a Madden-közösség központi figuráivá váltak, szerették és tisztelték őket,és a legtöbb eseményen részt vettek. Wilson közölte azt is, hogy mindenben támogatni fogják a két áldozat családját, és segítenek majd nekik ezekben a nehéz időkben.

A vezérigazgató kijelentette, hogy a partnereikkel és belsős csapataikkal azon fognak dolgozni a jövőben, hogy kialakítsák a megfelelő biztonsági szintet minden rendezvényükön.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap