Torment:Tides of Numenera – az első screenshot

Bloom: a város, amely egyben ragadozó is, szabadidejében pedig pályaudvarként funkcionál.

Torment:Tides of Numenera – az első screenshot

Az InXile Entertainement bemutatta az első screenshotot a Planescape: Torment szellemi utódjából, a Kicksarteren villámgyorsan megfinanszírozott Torment: Tides of Numenerából.

A kép a Bloom névre hallgató pálya egy részét ábrázolja, amelyben az az érdekes, hogy az egész terület egyetlen élőlény: egy hatalmas, félig-meddig érző ragadozó, egy szörnyszerű, szerves lény, amely a valóság redőin keresztül terjeszti ki csápjait. Ösvényei, eldugott zugai félelmetes és csodálatos dolgokat is rejtenek. Azok a bátrak vagy elszánt lelkek, akik kénytelenek voltak itt menedéket keresni itt bármelyik lépésükkel egy másik világban találhatják magukat. A Bloom egy olyan központ, amelyet a különböző világok kincseivel kereskedők is használnak.

Technológiailag a helyszínt 2D-s pre-renderelt technikával készítették el, pont úgy, ahogy a régi szép időkben. Ez a technológia nyilván drága, de festményre emlékeztető végeredményt hoz, és úgy tűnik ez volt az inXile célja.

A Torment: Tides of Numenera Kickstarteres gyűjtése még három napig tart, a kitűzött 900 000 dolláros összeg rekordidő alatt összejött, de aki lemaradt volna, annak még mindig nem késő beszállni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward