Több mint 2 millió forintba kerülő Redmi K20 Pro érkezik

A kínai alakulat egy luxuskiadással állt elő a felsőkategóriás mobilból.

Több mint 2 millió forintba kerülő Redmi K20 Pro érkezik

A Redmi márkanév alatt most először már egy luxustermék is megvásárolható lesz, a Redmi K20 Pro Signature Edition valódi arannyal és gyémántokkal lett megspékelve, ennek megfelelően pedig az ára is elképesztően vaskos lett. A különleges készülékhez természetesen csak limitált példányszámban lehet majd hozzájutni, és nem lennénk meglepve, ha ezek hamar gazdára találnának.

A Xiaomi zászlaja alatt a Redmi önálló almárkaként május végén mutatta be az első zászlóshajóját. A Redmi K20 Pro kiválóan sikerült, és elképesztően jó ár-érték aránnyal állt rajthoz. A készüléknek most volt a külön indiai bemutatója, és ennek az alkalmával rukkolt elő a vállalat a Signature Edition modellel. Erről a különleges kiadásról azt kell tudni, hogy csaknem fél millió indiai rúpia az ajánlott fogyasztói ára, ami átszámolva nagyjából 7000 dolláros összeget jelent. Tehát a 365 dolláros Redmi K20 Prótól csaknem húszszor kerül többe ez a variáns.

Galéria megnyitása

A Redmi K20 Pro Signature Edition ugyanolyan gyors, mint a normál változat, ugyanolyan képminőséggel szolgál, és még csak a fotói sem fognak különbözni. Itt egyedül annyi az eltérés, hogy a tervezők már a burkolatot úgy alakították ki, hogy az mérhetetlen luxust sugározzon. A hátlap mély sávokkal lett tarkítva, de ami igazán érdekessé teszi ezt, hogy aranybevonattal lett befejezve, és ha az aranyréteg még önmagában nem lenne elég, a hátlap jobb alsó sarkába egy K betű is került gyémántokból kirakva. A K-szériára utaló motívum több mint egy tucatnyi drágakőből van kialakítva, és ezáltal ragyogóan csillog, amikor fény éri.

Galéria megnyitása

A Xiaomira nem igazán jellemző ez a fényűzés, de a Redmi K20 Pro Signature Edition létrejöttével talán azt szeretné tudatosítani az emberekben, hogy a Redmi almárka más, az eddigiektől eltérő gondolkodásmód, szellemiség jellemzi. A közel 2,1 millió forintért megvásárolható okostelefont mindössze 20 példányban lehet majd megkaparintani. És egyelőre azt nem lehet tudni, hogy mikor fog a boltokba kerülni, de talán együtt érkezik a normál K20 Próval a jövő héten.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap