Tízéves a Thermaltake: jubileumi ház készült

A Thermaltake idén ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját, így a vállalat dizájnerei valami egyedi, figyelemfelkeltő terméket szerettek volna létrehozni, ami sikerült is. A Thermaltake Level10 névvel ellátott újdonság egy teljesen új koncepcióra épül: a rendszer minden főbb elemét egy külön házrészben helyezték el, így az egység meglehetősen furcsán néz ki, ugyanakkor különlegesnek és szépnek is mondható.

Tízéves a Thermaltake: jubileumi ház készült

A Thermaltake idén ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját, így a vállalat dizájnerei valami egyedi, figyelemfelkeltő terméket szerettek volna létrehozni, ami sikerült is. A Thermaltake Level10 névvel ellátott újdonság egy teljesen új koncepcióra épül: a rendszer minden főbb elemét egy külön házrészben helyezték el, így az egész meglehetősen furcsán néz ki, ugyanakkor különlegesnek és szépnek is mondható.

Ahogy az a fenti képen is látható, a Thermaltake egyelőre nem igazán akarta az újdonságot megosztani a nagyközönséggel, ugyanis a ház mellett ott díszeleg a "No Photo" feliratú táblácska, ám ez a The-Inquirer szemfüles munkatársait nem nagyon hatotta meg, amíg a standnál álló munkatársak nem figyeltek, a srácok készítettek néhány fotót a termékről.

A ház meglehetősen innovatív felépítéssel rendelkezik: az egyes merevlemezek külön kis házban foglalnak helyet, de az optikai meghajtónak és a tápnak is külön "dobozokat" készítettek a tervezők. A legnagyobb doboz alatt maga az alaplap, illetve a processzor és annak hűtője, valamint a különböző bővítőkártyák lapulnak, az összhatás szokatlannak, de mégis érdekesnek tűnik.

A ház "alapja" vékony, a termék letisztult dizájnnal bír. Az előlapi kivezetések között eSata portot, négy darab US 2.0-s portot, valamint a mikrofon bemenetet és a fejhallgató kimenetet találjuk, a felső szegmensben pedig a bekapcsoló gomb kapott helyet. A vállalat tízedik évfordulójára készített termék az előzetes hírek szerint csak limitált példányszámban lesz elérhető. A gyártó egyelőre titkol minden fontosabb információt a házzal kapcsolatban, így sem a megjelenés várható dátumáról, sem az ajánlott végfelhasználói árról nincsenek információk. Az mindenesetre tudható, hogy Thermaltake Level 10-es újdonságának specifikációiról júniusban, a Computex alkalmával hullhat le a lepel.

Nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk: ez a ház bizony kevesek kiváltsága lesz, nem csak az alacsony példányszám, hanem inkább a borsos ár miatt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward