Titokban kiadott egy új autós játékot a Microsoft

Ami nem is állhatna távolabb a Forza-sorozattól.

Titokban kiadott egy új autós játékot a Microsoft

Ilyen sem gyakran esik meg: mindenféle hírverés nélkül a Microsoft kiadott egy új játékot, és ráadásul az egésznek semmi köze a Forza-sorozathoz. Sőt, valójában a Miami Street egy elég furcsa szerzet, de az egyszerűsége miatt könnyen lehet, hogy hamar népszerűvé válik majd (mert kb. egy látványos Flappy bird-ről beszélhetünk - a szerk.).

A játék filmszerű módon mutatja be az autóversenyzést, ahol nekünk igazából semmit nem kell csinálnunk azon kívül, hogy egy gombot megnyomunk vagy elengedünk a megfelelő időben.

Ez a gomb lehet az egér bal gombja, a space, vagy akár egy szimpla nyomás az érintőképernyő bármelyik pontján. Ha nyomjuk, akkor az autó gyorsul, ha elengedjük, akkor lassul, a trükk pedig az, hogy mindezt a megfelelő időben kell megtennünk. Minden mást, így magát a kanyarodást is a program végzi helyettünk.

Mivel egy minden Windows 10-es eszközre szánt, egyszerű és ingyenes anyagról van szó, természetesen mikrotranzakciókra kell számítani. Például minden autó állapota "romlik" eggyel, ha használjuk, és ha elérjük a hármas "romlási" szintet, akkor meg kell javítani. Ehhez vagy várnunk kell, vagy vásárolhatunk javító készletet.

A fejlesztést egyébként az angol Electric Square végezte, amiről sokat nem tudni, azon kívül, hogy elvileg szoros kapcsolatban vannak a Studio Gobo nevű formációval, akik az utóbbi időben leginkább a Ubisoft különböző játékaiba dolgoztak be.

A Miami Street alapvetően a Microsoft Store-ból lenne elérhető, de ez még nem minden régióban igaz, így például egyelőre nálunk sem.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward