Titanfall fizetős és ingyenes tartalmak, szezonbérlet

Habár Vince Zampella néhány ingyenes kiegészítést is ígér, azért a lényegi új tartalmak fizetős DLC-k formájában érkeznek majd.

Titanfall fizetős és ingyenes tartalmak, szezonbérlet

Vince Zampella, a Respawn fejese megerősítette, hogy a Titanfall a mára már szokásossá vált modell szerint kap majd új tartalmakat a megjelenése után, tehát fizetős DLC-k formájában. Megjegyezte, hogy készülnek ingyenes kiegészítések is, bár ezek főként olyan alapvető dolgok lesznek, melyeket nem tudtak befejezni a játék megjelenésére - például a privát meccsek.

Zampella szerint a szezonbérlet jó dolog, mert ha előre fizetsz a DLC-kért ilyen módon, akkor pénzt takarítasz meg. A játékhoz ugyanis tartalmas DLC-ket terveznek, mikrotranzakciók pedig nem lesznek.

De mi a helyzet az Xbox 360-as verzióval? Arról már mi is beszámoltunk, hogy a portot a téma specialistája, a Bluepoint Games végzi, ám még mindig nem látott senki egyetlen képkockát sem belőle. Zampella szerint a cél, hogy olyan közel legyen a többi verzióhoz, amennyire csak lehetséges, de nyilvánvalóan vannak határok, hiszen régebbi, gyengébb hardveren fut. "Az Xbox 360-as változat késésének oka többek között az is, hogy például most készítjük az elsőnapos javítócsomagot, amit nekik majd be kell építeniük a játékba a megjelenés előtt."

Zampella nem tudta megmondani, hogy az Xbox 360-as változat is megkapja-e majd ugyanazokat a tartalmi bővítéseket, mint a többi platform.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward