THQ aukció pletykák...

... a Relic megy a Segához, a Volition/Saints Row a Koch-hoz, a South Park a Ubisofthoz. 

THQ aukció pletykák...

Jelenleg a Sega az, aki a legmagasabb ajánlatot tette a Relic Entertainmentért és az ahhoz tartozó játékokért az aukción. A Volition esetében ez a Koch Media, vagyis a Deep Silver anyavállalata. Az Obsidian által fejlesztett South Park szerepjátékra David Dickinson (Ubisoft) a jelenlegi befutó.

Mindez persze még nem hivatalos, amit tudunk olyanoktól származik, akik elég közel vannak az ügyhöz, hogy tudhassanak róla valamit. A mai napon 6 órára terveztek egy élő eseményt, amin már eredmények is lettek volna, de eltolták 5 órával, így nekünk este 11-re esik majd a bejelentés.

A Relic Entertainment fontosabb címei a Company of Heroes RTS széria és a Dawn of War. Utóbbi Warhammer 40K licencre alapoz, de valószínűleg ez nem jelent újdonságot legtöbbeteknek. A Segától sincs messze a Warhammer, ugyanis saját stúdiójuk, a Creative Assembly már bejelentett egy több élvre szóló Warhammer (fantasy) szerepjáték projektet decemberben. Ha megszerzik a Relic-et, akkor aztán igazi Warhammer guruk lesznek.

Ettől függetlenül azért tudni kell, hogy az EA, a Ubisoft és a Warner is kifejezték érdeklődésüket a stúdió iránt. Nem mellesleg a fejlesztőcsapat feje, Alex Peters már lelépett az Activision-höz, ha hihetünk a Superannuation legutóbbi értesüléseinek. Elég az hozzá, hogy most mindenhol megy a spekuláció és jönnek az újabb és újabb bizonyítékok Twitteren.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward