The Wolf Among Us - folytatás februárban

Az októberben megjelent első rész óta nem lehetett hallani a folytatásról.

The Wolf Among Us - folytatás februárban

A Telltale által készített The Wolf Among Us sokak által várt második része valószínűleg február első hetében jelenhet meg. A hírt Kevin Bruner, a Telltale főnöke közölte a stúdió fórumán, miután sok játékos hiányolta a folytatással kapcsolatos híreket. A The Walking Deadhez hasonlóan epizódonként kiadott történet első része még október elején jelent meg, és a folytatásról egészen mostanáig nem lehetett hallani. Ez az időszak valóban hosszúnak tűnhet, hiszen a The Walking Dead részeinek megjelenése között sosem nem telt el ennyi idő, kb. kéthavonta jöttek az új epizódok.

"Különböző okok miatt küszködtünk ennek az epizódnak a megjelentetésével, de végre készen áll" - írta Bruner. "Partnereinkkel (Xbox, PlayStation, Steam, Apple) együtt még keményen dolgozunk, hogy mindent koordináljunk, de bízunk annyira a dologban, hogy itt bejelentsük a megjelenést. Az epizód nagyon jó lesz, ahogy az évad többi része is."

Bruner elmondta, hogy a hosszú szünet valóban csak anomália volt, és többé nem fog előfordulni. "Nagyon aggaszt minket az epizód hosszú késése, de ez egyike volt azoknak az eseteknek, amikor minden összeesküdött ellenünk (az ünnepek miatti extra késésről nem is beszélve). Nem megyek bele a részletekbe, csak annyit mondhatok, hogy nálunk egyáltalán nem szokásos speciális körülmények miatt fordult elő a dolog, és az évad folyamán nem fog újra megtörténni."

Bruner nem részletezte, hogy a The Wolf Among Us második része milyen platformokra fog kijönni február elején, de a stúdió egyik munkatársa elmondta, hogy az összes eddigire tervezik, csak még rendezniük kell pár dolgot. Valószínűleg a PC-s, Maces és az Xbox Live Arcade-es verziók egy időben fognak megjelenni. A The Walking Dead európai PSN-es megjelenése előfordult, hogy késett, előfordulhat, hogy most is ez lesz a helyzet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward