The Vanishing of Ethan Carter megjelenés

Alkotója szerint, aki a konzolos verziókról is beszélt, a lehető legrosszabkor fog megjelenni az ősszel játszódó játék: nyáron.

The Vanishing of Ethan Carter megjelenés

A The Vanishing of Ethan Carter alkotója, a nagyon laza Adrian Chmielarz elmondta, hogy játéka nem biztos, hogy a legmegfelelőbb időszakban fog megjelenni: "Valószínűleg a lehető legrosszabbkor fog megjelenni, nyár közepén. A nyári melegben tényleg egy őszről szóló játékkal akartok játszani?"

A darab egyelőre PC-re fog elkészülni, de PlayStation 4-es és Xbox 360-as verziókat is tervbe vették, az alkotó maga mondta, hogy nagy hülyeség lenne, ha nem így tennének. Ha a játék bejön az embereknek, akkor az első dolguk lesz a konzolos verziók elkészítése, már kapcsolatba is léptek a Microsofttal és a Sony-val.

"A Sony már kezdetben is ki***ul fantasztikus volt. Tudom, hogy ez üzlet, mosolyognak, mert jó üzletet akarnak, de le***om! Egyszerűen csak örülök, hogy mosolyognak. Beszéltünk velük, és nagyon odafigyeltek ránk, és megkaptuk a fejlesztőkészleteket, és... hihetetlen."

"A Microsoft egy kicsit csendes volt, de ez mostanában már megváltozott. Azt hiszem kaptak egy nagy ébresztőt. Mindkét oldallal jóban vagyunk."

A fejlesztő azonban nem fogadta el a csapatának, a The Astronautsnak szánt fejlesztőkészleteket, mert nem akarja, hogy porosodjanak, és a Microsoft ill. a Sony csodálkozzon, hogy mi a helyzet. "Ha elkészültünk az Ethannal biztosak lehettek benne, hogy kérünk tőlük készletet."

A helyzet sokat változott a pár évvel ezelőttihez képest, amikor több száz euro volt PS3-as vagy Xbox 360-as fejlesztőkészlethez jutni. "Mostanában egyszerűen adnak egyet, vagy kettőt, mert szeretnék, hogy az ő platformjukra készíts játékot, és ez nagyszerű. Már csak a Microsoftnak kéne elhagynia azt a feltételt, hogy először az ő konzolukon kell megjelennie a játéknak" - mondta a fejlesztő arra a szabályra utalva, amely nagyon sok indie-t elriasztott már attól, hogy a Microsofttal üzleteljen.

A játékban Paul Prospero okkult nyomozót alakítjuk, aki természetes és természetfeletti detektív képességei segítségével kutat egy eltűnt fiú, Ethan Carter után, miután egy felkavaró levelet kap tőle. Az alkotók nemrég tettek közzé egy rövid képregényt, amelyben az előzményekkel ismerkedhetünk meg.

Kapcsolódó híreink:

[link href="https://ipon.hu/hir/the_vanishing_of_ethan_carter___tajak_targyak_fotokbol/29130" target="_blank"]The Vanishing of Ethan Carter - tájak, tárgyak fotókból

[/link]Vanishing of Ethan Carter - Látványos PC-s horror játék 8 embertől

Az alábbi képgaléria nagyméretű animált gifeket is tartalmaz.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward