The PlayRoom - Vigyázat, ufók lepik el a nappalit!

...és indie játékok a Sony konzolokat. Egy egész hordányit hoztak a PAX-ra!

The PlayRoom - Vigyázat, ufók lepik el a nappalit!

A Brütal Legend és a The Cave fejlesztői, vagyis a Double Fine készíti a PS4 ígéretes augmented-reality játékát, a The PlayRoom-ot, ami legnagyobb örömünkre már a startra kész lesz. A hírt a SCEA fejlesztői és kiadói kapcsolatok részlegének elnöke, Adam Boyes fedte fel az indie bemutató eseményen a jelenleg is folyó PAX Prime-on.

Annyi biztos, hogy a Sony a PAX-ra sem üres kézzel jött, ami dicséretes annak fényében, hogy éppen csak vége lett a gamescomnak. Felvonultattak új PS4 és Vita játékokat is, köztük a Penny Arcade Adventures Episode 3 és 4 fejlesztőinek (Zeboyd Games) új szerepjátékát, a Cosmic Star Heroine-t. Erről az is kiderült, hogy exkluzív lesz PS4-re és Vitára, annak ellenére, hogy korábban PC-re és Mac-re is ígérték.

A Triple Town-t fejlesztő Spry Fox sem jött üres kézzel, ők a Robert Frost inspirálta puzzle játékukat, a Road Not Takent mutatták be, ami szintén PS4-re és Vitára jön. A PS4 célplatformja lesz számos népszerű játék portjának is, mint a Divekick vagy a Warframe, de ezekről már korábban is hallhattunk. A ninja takarítókat felvonultató platformerről, vagyis Dustforce-ról viszont még nem tudtuk, hogy jön Sony konzolokra is. A játék PS3-ra és Vitára készül. A minimalista platformerek rajongói még nem kell, hogy abbahagyják az ünneplést, mert jön a Terry Cavanagh féle VVVVVV is Vitára...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward