The Mighty Quest for Epic Loot - zsákba a zsákmánnyal!

A Ubisoft Montreal olyat tett, amit eddig még soha...

The Mighty Quest for Epic Loot - zsákba a zsákmánnyal!

A Ubisoft Montreal olyat tett, amit eddig még soha: ingyenesen játszható darabot készített. Ne bénázz, bétázz! A Ubisoft kapuit itt kell döngetni, ha elég erősen sikerül, megdobnak egy kulccsal.

Opulencia királyságának magas várkastélyai a felhőkig érnek. A helybéliek közül senki sem hívja a birodalmat királyságnak, a hivatalos elnevezés "Tekintélyes feudális hősi közösség". Az itt lakók amellett, hogy szeretnek hülye neveket adni, arról híresek, hogy imádnak mindenféle kincset: ékszereket, nemesfémeket, elvarázsolt bútorokat, kisállatoknak való ruhákat...

Aprócska birodalmuk ezen kívül még az állandó belharcokról nevezetes. Opulencia egymással harcoló hőseit minden hitvallások legnemesebbike vezérli, amely szerint nincs annál szebb, jobb és édesebb zsákmány, mint az, amelyiket a szomszédodtól loptál el. Így szakadatlanul folyik tovább a lankadatlan küzdelem, avagy lankadatlanul a szakadatlan küzdelem, tökmindegy, a lényeg a zsákmány. Harci bakancsokat befűzni, szomszédokat lefőzni!

A játékban, amelyben előregyártott elemekből mi magunk építhetjük fel saját kastélyunkat (nem kell aggódni, ettől még nem lesz panel), és benépesíthetjük saját szörnyeinkkel, három hős közül választhatunk.

Az első Blackeye Bowgart, a félszemű íjász, aki fél szemének egyetlen pillantásával még a legártatlanabb nyuszit is rá tudja venni arra, hogy visszamenőleg átgondolja életének fontos döntéseit. Hőskorában a Zöld Párducmintás Tolvaj Rt. vezetője volt, embereivel olyan hatalmas mértékű bűnözési hullámot zúdítottak a környékre, hogy akit kiraboltak, az az összeget legálisan leírhatta az adójából. A nyílzápor kifejezés szép metaforának tűnik, de Blackeye ellenfeleinek bizony nem árt acélbetétes esernyővel közlekedni.

A második hős Sir Painhammer, az egyszemélyes médiabirodalom, aki nem tett még maga elé olyan aláírandó papírt, ami ne tetszett volna neki. Sir Painhammer emellett sport celeb, aki egy kalapácsról kapta a nevét. Amikor az arénában az őrjöngő tömeg azt skandálja "Kalapácsot neki!", ő elő is veszi fegyverét, és ellenfelét nem kímélve lecsap rá. Érdekes módon senkit sem zavar, hogy kétkezes kardja van. Vagy csak nem mertek rákérdezni. Persze valamiből élni is kell, ezért hősünk saját maga értékesíti levédett termékeit, a Painhammer limitált kiadású páncélt, a Painhammer müzlit és a és Painhammer alsógatyákat (gyűjtsd össze mind!). Akik Painhammert kastélyromboló munkákkal bízzák meg, azoknak, ha szerencsések ingyen autogram is jár.

Harmadik hősünk a Gonoszság Grófja, foglalkozását tekintve gonosz varázsló, aki 76 különféle pusztító lángnyelvet tud megidézni egyetlen csettintéssel. Az emberek ezért nem is igen szokták neki felemlegetni jellemének kisebb-nagyobb hibáit és hiányos szakismereteit sem teszik szóvá. A varázsló, akit asszisztense, Savanyúság csak GG-nek hív megszállottként gondozza kedvencét, a villámmeghajtású Hódító 2000-et amely, legalábbis elméletben nagyerősségű hódítóhullámokat (vagy ilyesmiket) zúdít a világra. A Gróf sohasem tudta rendesen elmagyarázni. Derék varázslónk ha összefüggő előadást nem is tud tartani, verhetetlen, ha kastélyok földig rombolásáról van szó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward