TESO: Szuperkiegyensúlyozott lesz a PVP

Létszámlimitek, pontozási ösztönzők és visszafogók... számos mechanika segíti a balansz megtartását, miközben elég kontrollt hagy a játékosoknak is.

TESO: Szuperkiegyensúlyozott lesz a PVP

Mint tudjátok, az Elder Scrolls Online-ban a játékosok három frakció közül választhatnak, akiknek a soraiba beállhatnak. Eme döntésnek messzemenő következményei és előnyei lesznek az MMO-ban. Egy rajongó által összehozott Q&A rovatban a Zenimax azt írta, hogy nagyszabású csatákban ütközhetnek majd meg a felek (harmadok?), amit a fejlesztők úgy rendeztek el, hogy maximálisan ki legyen egyensúlyozva. Ezt elérhetnék úgy is, hogy a kampányoknál limitet raknak az egyes frakciók résztvevőszámára, ám a fejlesztők ennél hatékonyabb megoldásokat mutattak fel:

"A három oldalú csaták lehetőséget biztosítanak arra, hogy a játékosok vegyék kezükbe a balanszot és ne rendszer oldalról legyen szabályozva."

"Lesznek pontozási ösztönzők is a nyersanyagok és várak megszerzésénél annak a szövetségeknek, akik le vannak maradva, és visszafogók a nyerésben levő szövetségnek, ha a pontok nagyon kiegyensúlyozatlanok. Végül pedig, az erődök elfoglalhatóak lesznek kisebb csapatokkal is, mint azt gondolnátok, így a kisebb populációjú szövetségeknek is van igazi esélye arra, hogy megszerezzék a trónt."

Mindez érvényes lesz a kisebb csatákra is. Sok olyan küldetés lesz, amit szövetséges területeken szedhettek össze, de a frontra küld majd titeket. Ha belekóstolnátok egy kicsit a PVP-be a nagy csatákon kívül is, akkor eséllyel megtehetitek majd ezt Chorrol, Cheydinhal, Bruma, Cropsford vagy Vlastarus környékén.

A The Elder Scrolls Online jövőre jön PC-re, Mac-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nem ide kapcsolódik, de ha már Elder Scrolls, akkor ajánljuk a figyelmetekbe az alább látható sorozatot (illetve annak első részét), melyet egy lelkes rajongó készített. A kéthetente megjelenő epizódok által elénk tárja az Elder Scrolls játékok világának legfontosabb momentumait.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward