TES5: Creation kit és 1.4-es patch

Jó hírünk van a PC-s játékosoknak, ugyanis hamarosan kijön az új toolkit a Skyrimhoz, mellyel könnyedén tudtok majd mindenféle programozói ismeret nélkül kalandokat generálni a játékhoz.

TES5: Creation kit és 1.4-es patch

Jó hírünk van a PC-s játékosoknak, ugyanis hamarosan kijön az új toolkit a Skyrimhoz, mellyel könnyedén tudtok majd mindenféle programozói ismeret nélkül kalandokat generálni a játékhoz. A Steam Workshop támogatásnak köszönhetően pedig könnyedén megoszthatjátok majd a munkáitokat (illetve akik csak keresgélnek, könnyebben tájékozódhatnak a modokról). Mindezt képekben is megmutatta nekünk a Bethesda, bemutató videó alant.

 

A fejlesztők nem ültek a babérjaikon a megjelenés óta, rengeteg kisebb-nagyobb hibát javítottak ki a már megjelent 1.4-es tapasszal, de jött egy új funkció is, a már fentebb is említett Workshop támogatás PC-hez. A hibák javításán túl tovább optimalizálták a teljesítményt és a memóriakezelést is.

Akik szeretnek Sims-eset játszani a Skyrim földjén leledző rezidenciájukon, most különösen örülhetnek, ugyanis próbababák, fegyverkiállítók és könyvespolcok rengeteg törődést kaptak, de természetesen nem ez a legfontosabb, hanem hogy számos küldetést javítottak ki. A teljes listához itt a link.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward