Tervezd meg a saját Galaxy Z Flip3-ad – Elindult a Bespoke program

A Bespoke Edition készülékek olyanok lesznek külsőleg, amilyennek a felhasználó szeretné.

Tervezd meg a saját Galaxy Z Flip3-ad – Elindult a Bespoke program

A Samsung egy ideje már biztosít olyan lehetőséget, hogy a felhasználók maguknak tervezzenek meg termékeket. Eddig például hűtőt lehetett testre szabni, és most már mobilt is. A Galaxy Z Flip3-at mindenki úgy öltöztetheti fel, ahogy szeretné – némi túlzással.

A Bespoke Edition sorozatban most elsőnek bukkant fel okostelefon, és rögtön a Galaxy Z Flip3-mal nyit a vállalat. Korábbi statisztikák azt mutatják, hogy a fiatalok körében különösen népszerű ez a hajtogatható okostelefon, és talán ez is közrejátszott a döntésben. De ennek a mobilnak a tervezése során a Samsung már eleve arra készült, hogy a külső burkolati elemeket variálni lehessen. Ezt nem lehet megoldani bármilyen konstrukció esetében, vagy legalábbis lényegesen nehézkesebb lenne.

Galéria megnyitása

Sajnos azért egyelőre nem ad túlságosan nagy szabadságot a Bespoke Edition Galaxy Z Flip3, főleg abban az esetben, ha valaki nem szeretne nagyon vad, össze-vissza színvilágú terméket használni. A készüléken cserélhető a fedőlap, az alja, valamint a kerettel együtt az az elem is, ami a hajtogatás mechanikai részéért felelő zsanért is takarja.

Galéria megnyitása

Összesen öt színből lehet választani a két főbb burkolati elemnél, és kettő opció van a zsanértakaróra, valamint a keretre. Fekete, fehér, kék, rózsaszín és citromsárga választási lehetőségek adottak a házon, a kereten pedig fekete és ezüst jelenhet meg. A megjelenítőnél és a kameráknál fixen fekete marad a burkolat minden esetben, azt a részt nem érinti az alakíthatóság.

Galéria megnyitása

A Samsung úgy találta ezt ki, hogy lehessen a vásárlást követően is módosítani a külsőt, éppen ezért a Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition esetében sosem lesz a felhasználó számára unalmas a külső. A Bespoke Upgrade Care szolgáltatást a vállalat novemberben fogja elindítani. Itt természetesen kell majd fizetni a „tuningért” cserébe. Alaphangon 80 dollárról indul majd a variálás, viszont a lekerülő komponenseket természetesen megtarthatja a vásárló, és ezeket később természetesen vissza is lehet majd pakolni adott esetben.

Galéria megnyitása

A The Verge felvette a kapcsolatot a Samsunggal annak kapcsán, hogy esetlegesen terveznek-e a jövőben más mobilokból is Bespoke Edition variánst kiadni. A cég válasza alapján pedig egyértelműen nem zárkózik el ettől, de részleteket azért nem közölt.

„Az elmúlt évben a Samsung elkötelezte magát a nyitottság mellett – olyan technológiák létrehozása mellett, amelyek segítenek felhasználóinknak a korlátokat ledönteni az életükben. Hisszük, hogy a technológiának tükröznie kell az egyes ügyfelek egyéniségét, és a mobileszközök olyan mindennapi megoldások, amelyekkel a felhasználók a legtöbb időt töltik. Azt szerettük volna, ha az ügyfelek önkifejező eszközként tekintenek rájuk nemcsak belül, hanem kívül is. A Galaxy Z Flip3 Bespoke Editionnel kezdve a Samsung ezt a kezdeményezést a jövőben más készülékekre is kiterjeszti.” – olvasható a cég válaszában.

Galéria megnyitása

Az nagyon jó dolog, hogy a Samsung ebbe az irányba is nyit, kicsit visszahozza azokat az emlékeket, amikor még lehetett cserélgetni a mobiltelefonok „héját”. Viszont van némi ára annak, ha valaki egyedit szeretne, ugyanis a Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition 100 euróval többe kerül majd, mint a szimpla modell. Ezért 1150 eurót kell majd leszurkolni. A magyar ára még nem ismert, mert a hazai forgalmazásra várni kell.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap