Terminator Salvation játék a film mellé

Ha valaki még nem hallott volna róla, akkor elmondjuk, hogy 2009-ben jön az új Terminátor mozi, a "Terminator Salvation", ami mellé nagyon úgy néz ki, hogy kapunk egy játékot is.

Terminator Salvation játék a film mellé

Ha valaki még nem hallott volna róla, akkor elmondjuk, hogy 2009-ben jön az új Terminátor mozi, a "Terminator Salvation", ami mellé nagyon úgy néz ki, hogy kapunk egy játékot is. Csütörtökön jelentette be a Warner Borthers, hogy a játék fejlesztés alatt áll, méghozzá a GRIN által, akik az új generációs Bionic Commando-n is dolgoznak.

A Terminator Salvation játék 2009. május 22.-én jön majd ki, azaz egy napon a film moziban való megjelenésével. Igaz még nem hozták nyilvánosságra milyen platformokra hozzák majd ki, de van egy fogadásunk az Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PC-re és talán a Wii-re.

A Salvation egy Third Person akció játék lesz, amelynek fókuszában a Skynet ellen való küzdelem áll. John Quinn, a Warner Bros. ügyvezető igazgatója akciódús játékmenetet és részletgazdag környezetet ígér a játékhoz.

Az új film kezdetén 2018-ban járunk, az első Emberiség és Skynet közötti háború idején (éljen soká az apokalipszis! :D ). A film szakít az eredeti széria koncepciójával, melyben a Model 101-et (aka Arnold Schwarzenegger kormányzó úr) visszaküldik a múltba, hogy megöljön vagy megvédjen valakit.

Időutazás és Arnold helyett tehát kapunk Christian Bale-t (John Connor) aki hősiesen vezeti az ellenállást a Skynet Terminátor serege ellen...

Film trailer:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward