Tényleg jön a Beyond Good & Evil 2

Michael Ancel független stúdiót alapított, de közben másik, Ubisoftos csapatával már dolgoznak a játékon.

Tényleg jön a Beyond Good & Evil 2

2003-ban jelent meg a Beyond Good and Evil, a rajongók pedig azóta is türelmesen várják a folytatást. 2009-ben kiszivárgott egy videó a második részről, de ezt hivatalosan csak "kicsivel" később 2011-ben mutatták be a nagyközönségnek. Az utána következő években már csak bizonygatták, hogy lesz valami a darabból, időnként lepottyant egy-egy infomorzsa, kép, vagy animáció, és azt is hallani lehetett, hogy az alkotók már csak a következő generációs konzolok megjelenésére várnak.

Jó jelnek tűnt, hogy a játék atyja, Michael Ancel idén áprilisban egy Raymen-témájú műsor közben mintegy mellékesen meglebegtetett a szemünk előtt egy képet a Beyond Good and Evil 2 főhőséről, Jade-ről, ill. ő és társai egyéb utalásokat is tettek a játékra. A másik jó jel, hogy az Ubisoft Montpellier nemrég nyilatkozott a játék részleteivel kapcsolatban, ez alapján már tényleg reménykedhetünk abban, hogy még ebben az évszázadban látunk is belőle valamit.

"A BG & E sok szempontból utánozhatatlan játék - a játékosok minden generációjához szól és az Ubisoft Montpellier sok múltbéli és eljövendő projektjéhez szolgált inspirációul - mondta Xavier Poix, a Ubisoft munkatársa. "Még mindig túl korai részleteket közölni erről az új játékról, de azt elmondhatjuk, hogy Michel és a csapat az Ubisoft Montpelliernél a BG&E alapelvei mentén dolgozik, olyasmit fejlesztenek, ami igyekszik kitágítani a folytatás határait és még magasabb szintre emeli az új-generációs technológiákat. Ezzel valóban kivételes, meglepő és innovatív játékot tesznek le az asztalra."

"Az egész csapat nagyon lelkes az iránnyal kapcsolatban, amelybe ez az extrém módon ambiciózus projekt tart, és később, ahogy haladnak a munkával még több információval szolgálhatunk."

Meglepő fejlemény, hogy Michael Ancel mindeközben Wild Sheep Studio néven saját független csapatot is alapított, és már dolgoznak egy még be nem jelentett játékon. Az alkotó amellett, hogy új csapatát vezeti továbbra is megmarad a Ubisoft Montpellier munkatársának, ahol a fent említett ambiciózus projekt fejlesztését vezeti. A közleményben még nem nevezték ugyan nevén a Beyond Good and Evil 2-t, de egyértelműnek tűnik, hogy nem lehet másról szó: "Amellett, hogy ideje egy részét új cégénél tölti, Michel válogatott projektek kreatív fejlesztését vezeti a Ubisoft Montpelliernél, beleértve egy extrém módon ambiciózus új játékot, amely nagyon közel áll csapatához és az ő szívéhez is."

Kapcsolódó híreink:

Az első Beyond Good and Evil 2 videó

Beyond Good & Evil 2: messze még a megjelenés

Beyond Good and Evil 2 morzsák

Talán még ebben az életben lesz Beyond Good and Evil 2

Ébresszetek fel, ha megjelent.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward