Telltale-játékok a Humble Bundle-ön

Mindössze pár dollárért juthatunk hozzá olyan játékokhoz, mint a The Walking Dead, a The Wolf Among Us, vagy a Game of Thrones.

Telltale-játékok a Humble Bundle-ön

A Humble Bundle ezúttal is egy kiváló ajánlattal jelentkezik: most éppen a Telltale történetének majdnem összes játékát kaphatjuk meg mindössze néhány dollárért, és persze közben pénzünk egy része jótékonyságra mehet, ami sosem árt.

Már 1 dollártól megkapjuk a Back to the Future, Sam & Max: Devil's Playhouse, Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent 1 & 2 játékokat, és ami valószínűleg a legfontosabb The Walking Dead: Season One-t.

Amennyiben többet fizetünk, mint az átlag (ami jelenleg 7,4 dollár körül mozog), akkor ezen felül megkapjuk még a The Walking Dead: 400 days (DLC), The Wolf Among Us, Poker Night 2, és a Tales from the Borderlands játékokat.

A legmagasabb szintért 12 dollárt kell kiadnunk. Ekkor a fentiekhez a Humble Bundle hozzácsapja még a Game of Thronest és The Walking Dead: Season Two-t is. Érdemes megjegyezni, hogy a jövő hét során további játékokkal bővül majd a felhozatal, de azokat akkor is megkapjuk, ha már most adjuk le a támogatásunkat.

A teljes Humble Bundle összértéke nagyjából 144 dollár lenne egyébként. A Humble Telltale Bundle a szokásoknak megfelelően két hétig lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward